25

сеп.

Пенсионерка скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва неочаквани промени

Дафинов лист в дома може не само да украси интериора, да направи супите и печеното месо по-вкусни, но и да донесе ежедневни ползи на собствениците

Пенсионерка скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва, че в живота ѝ настъпват интересни промени.

„Само 1 дафинов лист и всичко стана различно!“, сподели тя във Фейсбук. Ако и вие пробвате това, след 2 седмици ще разберете, че този съвет работи на 100%!

От днешната статия ще разберете къде и как да скриете дафиновия лист, така че животът ви да се промени към по-добро. Хармонията във всички сфери е гарантирана!

Дафинов лист у дома

Лавър, както още се нарича дафиновия лист, е култивирано дърво, свързано с древна Гърция и бог Аполон, символ на мъжката красота. Дафиновата клонка, както и лавровият венец, се считат и за символ на слава, победа и мир.

От незапомнени времена хората са отглеждали дафинов лист и са го използвали в различни сфери на живота си. Най-разпространената е готвенето (като подправка). Малцина обаче знаят, че листата на вечнозеленото средиземноморско дърво могат да се използват не само за овкусяване на различни ястия.

Дафиновият лист има много магически свойства и едно от тях е привличането на пари . Ако след думите: „ Лавър, донеси късмет и щастие в къщата ми!“, завържете 5 листа с червен конец и ги прикрепите над вратата на входа, онова което сте си пожелали ще долети и, вероятно, ще се задържи дълго време. По-добре е да направите това по време на новолуние.

За да се умножат парите там, където живеете, трябва да се поставят магически магнити изобразяващи лаврови листа, натрити с етерично портокалово масло. Магнитите не трябва да се местят или да се показват на други хора. Само вие трябва да знаете за тях.

Също така с помощта на дафинов лист можете да прогоните бедността . За да направите това, 4 дафинови листа трябва да бъдат поставени на кръст под изтривалката на входа. В същото време трябва да кажете: „Дафиновият лист защитава парите, прогонва бедността .“ Веднага щом листата се разпаднат, просто ги сменете с нови. Толкова е лесно и ефективно!

Друг талисман под формата на дафинов лист изпълнява творческите желания и ще бъде много полезен на хората, които се занимават с изкуство.

Дафиновият лист помага да се защити къщата от лоши погледи

Лавровите листа под изтривалката в коридора спират кавгите и държат нежеланите гости далеч от къщата.

И, разбира се, този вид амулет скрепява двойките заедно. Знае се, че ако поставите дафинов лист под матрака в спалнята, тогава никой от съпрузите никога няма да помисли за изневяра. Също така, няколко дафинови листа, сложени под възглавницата, ще върнат съня към нормалното и ще прогонят кошмарите надалеч.

Можете също така да окачите малка връзка дафинови листа във всяка стая

Това ще помогне за почистване на къщата от негативна енергия и кавги. Езотериците съветват младоженците да сложат дафинов лист в обувките си в навечерието на сватбената церемония. Това ще направи семейния живот дълъг и много щастлив!

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts