15

ян.

За да има хармония в семейството: от коя страна на леглото всъщност трябва да спи мъжът?

Открихме отговора на този вечен въпрос! Така леглото в спалнята няма да бъде арена, а място за отмора и любов

Често проблемът кой от коя страна ще спи е много остър. Влюбените двойки понякога си вдигат истински скандали, за да си спечелят желано място до стената. Оказва се, че нашите предци вече са знаели отговора на този злощастен въпрос, който дори е способен да разруши и най-здравите семейства.

Прабабите ни са разбирали, че не само качеството на съня, но и интимният живот и общото семейно благополучие зависят от избраната страна на леглото.

Сега нека да разберем: къде трябва да спят мъжа и жената и защо?

Сънят е източник на енергия. Ето защо не само трябва да си осигурим качествен и прилично дълъг сън, но дори е необходимо и да спим правилно. Неправилното разположение на мъжа и жената върху спалнята запушва енергийните пътища, което води до раздор в двойката на психосоматично ниво.

Спомнете си на коя страна спите вие ​​и вашият партньор и намерете описание на позицията по-долу.

Аз спя отдясно, а съпругът ми отляво

Тази подредба се счита за неправилна. В стари времена жените поставяли яслите (детското креватче) отляво. Още тогава хората несъзнателно са разбрали, че енергийното място на бебето е там. Ето защо една жена подсъзнателно ще възприеме мъж, който спи отляво, като дете, а представителя на по-силния пол ще види защитник в момичето.

Това най-вероятно ще доведе до кавги и неясни роли в семейството. Ако за жената е важно да види и да има до себе си силен и упорит мъж, тогава тя не трябва да избира лявата страна на леглото. В противен случай тя ще възприеме съпруга си като човек, който трябва да бъде защитен. Но, не трябва ли да е обратното?

И не само жената ще страда. Мъжът също няма да може да се докаже като силна, независима личност, защото на подсъзнателно ниво ще се чувства безпомощен и зависим от съпругата си, която без да иска възприема като майка.

Аз спя отляво, а съпругът ми отдясно

Тази опция традиционно се счита за най-успешната. Ако мъж спи отдясно на жена, тогава и двамата партньори ще се подхранват взаимно с енергийни ресурси. Древните славяни са знаели, че съпругата трябва да бъде в сърцето на съпруга си, тоест от лявата страна.

При такава подредба съпругата ще почувства, че съпругът й я защитава и цени. Мъжът ще стане по-уверен в себе си и в онова, на което е способен.

Не ме интересува от коя страна ще спя

Да, има семейства, в които мястото за спане не играе роля, но, както вече разбрахме, позицията на жената и мъжа върху брачното ложе има значение. Въпреки това, ако двойката се радва на гъвкави отношения и двамата се чувстват удобно да променят ролите си, тогава вероятно смяната на страните в леглото няма да доведе до кавги и раздори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts