17

юли

Отслабване с гимнастика: Комплексни упражнения за проблемните зони

Ефектът му е значително по-голям, защото се постига по-качествено натоварване


Преди да отидете на плажа е най-добре да осигурите двоен удар по проблемните зони, като работите едновременно за няколко от тях.

1. Застанете на колене и опънати ръце. Дланите са точно под раменете, бедрата са перпендикулярно на корпуса. Стегнете гърба и приберете корема. Повече не ги отпускайте. Повдигнете десния крак нагоре, без да разгъвате коляното. В крайната точка задръжте 2-3 секунди и върнете обратно. Повторете 15-20 пъти с единия, а след това и с другия крак.

2. От същото изходно положение повдигнете левия крак от пода и придвижете коляното му напред. Едновременно с това опитайте да го докоснете с лакътя на дясната ръка. После опънете крака назад на линията на корпуса. Дясната ръка изнесете напред. Повторете 15-20 пъти и изпълнете същото противоравно.

3. Обърнете се на лявата си страна. Изправете се на лакът и повдигнете корпуса от пода. Тялото е в една линия от ходилата до главата. Дясната ръка поставете на тила. Приберете корема и стегнете таза. От това положение сгънете десния крак отгоре, а не напред. Докоснете коляното му с лакът. Повторете 10-15 пъти, обърнете се обратно и изпълнете същото с левия крак. Не отпускайте таза надолу по време на повторенията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts