кристална пирамида

8

ное.

Открита ли е кристална пирамида в Бермудския триъгълник

Учени откриха кристална пирамида на дъното на океана под Бермудския триъгълник

Приказките за Бермудския триъгълник (известен още като Дяволския триъгълник), регион в западната част на северния Атлантически океан, където се твърди, че редица самолети и кораби са изчезнали при мистериозни обстоятелства, датират от началото на 50-те години на миналия век. А слуховете за изкушаваща кристална пирамида, открита на дъното на океана, датират поне от 60-те години на миналия век, когато д-р Рей Браун твърди, че е попаднал на такава структура, докато се гмурка на Бахамските острови.

За нещастие на учените тяхното оборудване е било унищожено в буря в Бермудския триъгълник. И след неговото предполагаемо невероятно откритие на кристална пирамида, д-р Браун така и не сметна за уместно да се върне на мястото с допълнителни камери, за да го документира, въпреки че тази удивителна структура се предполагаше, че е намерена в район, достъпен с обикновена екипировка за гмуркане. За съжаление това остава една от неразгаданите мистерии на триъгълника!

През 2012 американски и френски учени отново са се натъкнали на тези загадъчни структури, но изследването им е било възпрепятствано поради неясни за нас причини. За съжаление няма почти никаква информация по темата.

Независимо от това, историите за потопени кристални пирамиди остават любими на паранормалните среди. Изгледайте това видео:

Източници: https://www.snopes.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts