4

авг.

Нова теория: всеки човек носи в себе си извънземна ДНК

Те предполагат, че всеки жител на планетата носи извънземни гени от предци от Марс, а НЛО продължават да контролират дейността на потомците на развити цивилизации


Специалистите забелязват много разлики във физиологията на хората в сравнение с животните. Болките в гърба и други нарушения на опорно-двигателния апарат са свързани с лошата адаптация на скелета в новите условия на живот. Може би древните народи не са били подложени на еволюция заедно с останалите същества, а са живели на планета с по-ниска гравитация.

Човекът би трябвало по-добре от останалите организми да се чувства в околната среда. Само че той боледува по-често от представителите на фауната.

Човешките ембриони имат големи глави и са причина за сложно раждане. Земляните не понасят добре слънчевите лъчи, защото родината се намира далече от привичното светило. Последни открития на учените доказват, че в човешкия организъм има 223 гена, които не се срещат у други обитатели на Земята. А оптималното денонощие се състои от 25 часа.

Американският експерт Ели Сливър пише книга, посветена на научните оценки на доказателствата за извънземния произход на разумния човек

Хипотезата позволява да се обясни парадоксът в теорията на засягащ произходът на кроманьонеца след съществуването на неандерталците. Днес става ясно, че този вид е пристигнал на Земята от Космоса, основавайки нова цивилизация, след което се смесва с местните. Според Силвър пришълците са дошли на Земята от системата Алфа Центавър преди повече от 200 000 години.

Преданията на различни народи по света са свързани с космическия произход на техните предци. Африканските племена хуту и тутси смятат боговете за свои прародители. Китайците също се описват като синове на небесата, пристигнали в ната край Хуанхъ. А в древни пещери могат да се открият рисунки с фигури на извънземни на фона на НЛО.

Мнозина изследователи не се съмняват, че представители на разумния живот са живели на Червената планета, където е имало всички условия за неговото зараждане.

В недрата на Марс има големи запаси от молибден и бор, формиращи молекули РНК. В Антарктида е открит метеорит от това място. Той е запазен отлично, а резултатите от изследванията показват наличието на извънземни организми. Възрастта му е 5 млрд. години. Това време е достатъчно за формиране на биологични форми на живот. При това Марс е разположен на прилично разстояние от Слънцето и гравитацията му е само 38%.

През 1877 Джовани Скиапарели открива на планетата изсъхнали канали с идеални форми. С помощта на спътници са установени развалини на съоръжения. В края на 70-те години са открити ръкотворни аналози, сред които особено се откроява огромно лице на същество, наподобяващо сфинкс върху 500-метрова планина. Вниманието на експертите привличат и загадъчни пирамиди, които не биха могли да са дело на природен каприз.

На конференция на НАСА специалисти се изказват по повод ядрена катастрофа, унищожила част от планетата, за което красноречиво говорят изотопи на радиоактивни елементи, открити в марсианския грунт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts