Полет

14

дек.

Никога не правете тази грешка, когато резервирате зимен полет, предупреждават експерти!

По късните полети крият рискове!

Не резервирайте по късен полет през зимата, защото е доста по вероятно да се сблъскате с големи закъснения

Ако летите през зимните месеци има голям риск от известно забавяне твърдят експерти. Ето защо трябва бъдете особено внимателни за да не се объркат плановете ви. „ Опитайте се да летите възможно по рано през деня, тъй като закъсненията и отмяната често се увеличават и засягат по- късните полети” обяснява Навийн Дитакави, основател и главен изпълнителен директор на Next Vacay.

Беки Мур, експерт по пътуванията и основател на сайта за туристически ресурси Global  Grashopper, добавя, че първият полет сутрин рано може да е най- добрата ви опция през зимата. „ Когато резервирате първи полет, вие всъщност намалявате шансовете да бъдете забавени”, казва Мур. „ Много от полетите се отменят или закъсняват през нощта поради метеорологичните условия. Идеята е, че като резервирате по ранен полет шансът да са случи някакво забавяне или отмяна намалява, също така имате шанс да реагирате адекватно ако това се случи за да не се объркат плановете ви.

Експертите също така са категорични, че трябва да внимавате и при избора си прекачване през зимата

Джонатан Смит, експерт по пътуванията и основател на Camper Guide, препоръчва да избягвате резервациите на свързващи полети при зимни условия ако това е възможно. „ Качването на полет без прекъсване гарантира, че ще намалите шанса от закъснения и объркване на плановете ви до минимум”, казва Смит. Но ако плановете ви за пътуване трябва да включват свързващ полет през по студените месеци, експертите казват, че трябва да изберете разумно. „ Ако може е най- добре да избегнете тежко засегнатите летища от лошото време може да имате шанс да избегнете закъснения и отмяна на полета ви” обяснява Смит. Най добре е прикачването ви да се осъществи на места с по мек климат и по малко натоварени летища за да намалите шанса си за объркване и пропадане на планов

Източник: https://bestlifeonline.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts