21

авг.

Роклята на Тина Кунаки, която предизвика завист и възхищение в Капри

Не толкова отдавна благотворителната гала вечер на LuisaViaRoma x UNICEF се проведе на остров Капри

Сред звездните гости на вечерта беше младата съпруга на Винсент Касел – моделът Тина Кунаки. Звездата присъства на събитието с приятелката си, дизайнерката на обувки Амина Муади.

Тина публикува снимки от вечерта в своя Instagram, където постоянно радва абонатите със стилен външен вид. Снимки от остров Капри не правят изключение, но този път тоалетът се оказа необичайно откровен.

Вечерният тоалет на Тина предизвика противоречива реакция сред някои от нейните последователи. Прорезите, които присъстват на роклята, определено са модерна тенденция, която само най -дръзките моделки ще се осмелят да използват. И Тина Кунаки е една от тях.

Черната рокля Mônot с едно рамо с висок разрез на крака демонстрира шикозната фигура на модела в целия ѝ блясък

Изрезката на корема подчертаваше стоманената преса на младата майка, а обувките, за да съответстват на роклята с линията от кристали, добавиха лек акцент към образа. Абаносовата красавица Кунаки в този изглежда много ефектно. 24-годишната Тина е модел и може да си позволи да носи всичко. Освен това тя е и актриса, млада майка и една от най-стилните жени на нашето време. Тина Кунаки има отлично чувство за вкус и фигура, която й позволява постоянно да удивлява публиката с шикозни образи и форми. Стилът на модела получава постоянно внимание от фенове и модни експерти. Това се случва и когато роклята не е чак толкова разголена.

Не е ли обаче Касел против такъв откровен образ на съпругата си? В този тоалет Тина определено привлича погледите на много мъже.

Както знаете, моделът отиде на остров Капри без съпруга си, като по този начин разпали слуховете за криза в отношенията. Трудно е изобщо да повярваме в това, защото Тина и Винсент са една от най -красивите звездни двойки, на които можем да се възхищаваме завинаги.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts