взаимоотношения

4

фев.

Нещата, които мислим че впечатляват мъжете, но на практика не е така

Нещата за които мъжете не ги е грижа

Заблуди на жените, за които мъжете не ги е грижа

Поръчвайте каквото ви се яде

Той предпочита да седне на вечеря с някой, който яде истинска храна, отколкото с някой, който поръчва вода и салата, дори да си помисли, че умира от глад. Така че не се страхувайте да поръчате каквото ви се яде.

Не се преструвайте че харесвате мачове

Ако мразите спорта, не се преструвайте, че го обичате. Вашият мъж иска да сте честни с него. Освен това той има много приятели, с които да гледа  мачове. Той също не се нуждае от вашата подкрепа. Но все пак бъдете солидарни.

Не се смейте на всичко, което казва

Не се смейте на всичко, което казва, само за да го накарате да се почувства важен. Той ще го оцени повече, ако спестите смеха си за шегите, които разказва, които всъщност са смешни.

Няма как да имате мнение за всичко

Мъжете обичат умните жени, но е невъзможно да знаят всичко. Ето защо не трябва да се чувствате зле, ако сте малко по-малко опитни в някои области. Той няма да има нищо против.

Няма за какво да имате комплекс от теглото ви

Не трябва да се взирате в огледалото и да проверявате кантара всеки час. Вашият мъж ще иска да сте уверени, защото той вече знае колко сте красива.

Бъдете откровени, но не разкривайте всичко за себе си

Не е нужно да му разказвате за всеки аспект от живота си. Да, добре е да си откровен с партньора си. Има обаче някои неща (като навиците ви в банята), които трябва да останат в тайна.

Няма смисъл от грим и токчета постоянно

Да, мъжете харесват привлекателните жени. Това обаче не означава, че трябва да носите рокли и токчета постоянно, ако искате да впечатлите някого. Нямате нужда и от грим, защото сте естествена красавица.

Мъжете не ги е грижа какви марки носите

Може да си мислите, че мъжете ще бъдат по-впечатлени, когато ви видят да носите класическата чанта на Chanel или да се разхождате в най-новия чифт Louboutins, но в действителност мъжете не мислят много за марките, които носите, независимо дали са супер скъпи дизайнери или не. Не забравяйте, че той ще забележи и ще се възхищава на начина, по който се представяте.

Източници: allwomenstalk.com pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts