6

авг.

Научи кога е роден, за да разбереш що за човек е

Първата среща често прилича на лотария. Но благодарение на нумерологията рисковете могат съществено да бъдат редуцирани…

Не е лесна задача да узнаете датата на раждане на вашия кавалер още на първата среща. Но тя е важна за нумерологическия анализ, за да може да се състави портрет на новия ви обожател.

1,10, 19, 28

Родените на 1, 10, 19, 28 число са лидери (енергия на Слънцето). Присъщи са им независимост, индивидуалност, желание за ръководство и контрол. Тяхното мнение винаги трябва да е приоритетно и единствено.Те са истински стратези и управленци. Притежават пробивна сила и оригиналност.

Но обратната страна на медала е, че такъв мъж може да има стремеж да потиска. Те трудно се настройват за компромиси в отношенията. Характерът им е авторитарен, не приемат критика. Доста са потайни, не им е лесно да свалят маската си. Най-често търсят във връзката източник на вдъхновение. При определен подход могат да станат надеждни партньори.

2, 11, 22, 29

Това са хора комуникатори, които умеят и обичат да градят отношения (енергията на Луната). Такива мъже са спокойни, нежни, миролюбиви. Често са с привлекателна външност. Дипломатични са и винаги са за мир и за доверителни отношения. Стремят се към големи кариерни висоти (освен 11 число, тъй като там присъства много енергия на Слънцето). Имайте предвид, че такъв мъж може да е склонен към лъжа, преувеличение, двуличие. Измъчва се от постоянния проблем с избора, трудно му е да има собствена гледна точка. Но в същото време е добър слушател. С него е лесно да споделяте емоциите си, тайните си, да се съветвате.

За да поддържате добри отношения с такъв човек, не бива да го притискате. По-добре е да сте авторитет за него, който ще му дава избор, но в същото време ще действа уверено.

3, 12, 21, 30

Родените на 3, 12, 21,30 число са мъдреци (Юпитер). Такива мъже постоянно се учат на нещо, узнават нещо ново. Обичат да изучава явленията в дълбочина, не търпят повърхностни знания. Отлични комуникатори са с жизнерадост, оптимизъм и голям творчески потенциал. Освен това са активни, целеустремени и образовани.

В същото време, такъв мъж често има трудности в общуването си с близките. Възможни са дори диктаторски наклонности. В спорове и диспути е склонен да доминира. Разумът при тези хора винаги стои над чувствата. Отношенията на такъв мъж с родителите му може да не са на ниво, защото той просто не търпи авторитети. Ако искате да градите съвместно съжителство с такъв екземпляр, важно е да го цените именно заради интелекта и знанията му.

4, 13, 22, 31

Родените на 4, 13, 22 и 31 число са практици. Те са творчески надарени личности, сантиментални и раними. Но тъй като не проявяват тези си качества, околните могат да ги смятат за потайни и сурови. Такъв мъж е опозиционер и метежник. Обича да установява свои правила (с изключение на 22, където има твърде много лунна енергия, даваща мекота и дипломатич-ност). Към положителните качества на такъв мъж трябва да се отнесат и стремежът към ред, гъвкавият ум, способен да забелязва и най-дребните детайли, стабилността, дисциплината. Свойствени са му обаче инат, недоверчивост, илюзии и страхове.

Най-лесно ще изградите връзка с такъв човек, ако не акцентирате върху несъвършенствата му. Имайте предвид, че има и добре развит абстрактен ум.

5, 14, 23

Това са любопитни, разностранни, многоли-ки мъже (Меркурий). Те се учат цял живот. Но го правят повърхностно и само за да получат необходимия минимум знания,които да използва по-късно на практика. Затова пък са истински предприемачи, които с лекота успяват да свързват хората. Дипломатични са, творчески личности. Обичат да са в крак с новостите. Имат добро чувство за хумор и се стремят да ощастливят целия свят с присъствието си.

Общуването с такъв мъж е просто – той обожава похвалите във всякакви проявления. Сред негативните му качества могат да се отбележат повърхностност, непос-тоянство, нежелание да порасне и да поеме отгоСред негативните му качества могат да се отбележат повърхностност, непостоянство, нежелание да порасне и да поеме отговорност, меркантилност.

6, 15, 24

Тези мъже са хедонисти, въплъщение на чувствеността и любовта (Венера). Ценят високо красотата, комфорта, уюта, обожават да се наслаждават. Имат желание да се откроят: с външния си вид, със заниманията си, със знанията, с материалното си положение. Такъв мъж е естет, който е способен да превърне черното в бяло, сивото – в цветно. Има приятна енергетика и много приятели. Популярен е и привлекателен, има обаяние и чар.

Но всичко това може да се превърне в отрицателен момент, тъй като му е трудно да устоява на желанията си. Като цяло, мъжете, родени на тези числа, са много мъдри. Имат тънко чувство за хумор. Във всяка ситуация търсят компромис и го намират, а в отношенията – потвърждение на умствените си способности.

7,16, 25

Родените на 7,16 и 25 число са високо духовни хора. Такъв мъж има нереално възприятие за света, което напълно хармонира с дистанцирания му поглед върху случващото се. Постоянно витае в облаците, обича природата и да пътешества. Мечтателен е, независим във възгледите си и винаги прави нещата по своему. Има силно развита интуиция, притежава множество творчески дарби.

Тъй като такъв мъж идва на този свят не за наслаждения, а за духовно израстване, отношенията с него могат да са сложни. Може да е малко разсеян. Има навика да изчезва за няколко дни или дори седмици – това е особеност на характера му.

8, 17, 26

Родените на тези числа са стълбове на обществото (Сатурн). Такъв мъж се стреми към власт, признание и успех. Той е индивидуалист и проявява твърдост. В същото време е много отзивчив, има добро сърце. Външно представителят на тези числа може да изглежда по-суров, отколкото е всъщност. Той е работохолик, който иска да довежда всяко нещо до успешен край. Но му е трудно да изгражда отношения, защото е прекалено обидчив и раним. Неговата раздразнителност и студенина често стават причина той да остане сам. Но ако жената успее да го разбере и да изрази това разбиране, той ще се превърне за нея в предан и верен спътник.

9, 18, 27

Родените на тези числа са благородни воини (Марс). „Марсианците“
притежават вродено чувство за безпрецедентна справедливост. Но им е трудно да се справят със своя вътрешен гняв. От гнева на Марс могат да пострадат всички, които са попаднали под „обстрел“.

Тези хора са избухливи и имат таланта да привличат неприятностите. Такъв мъж е движен от мощен сексуален импулс, което може да стане извор на проблеми в личния му живот. На пръв поглед е твърд и суров, но в сърцето си представителят на тези числа е изпълнен с нежност и мекота.

Той носи маска през целия си живот, за да не се досети никой какъв е в действителност. Такъв мъж може да има много приятели, но близки и предани – нито един, защото е твърде авторитарен. От положителните му черти могат да се отбележат отзивчивост, готовност да защитава другите, искреност, безстрашие и пробивна сила.

Когато се запознаете със силните и слабите страни на своя партньор, много е важно да не си правите прибързани изводи. Старайте се да се опирате не само на описаните характеристики, но и на собствената си интуиция: Тя ще ви подскаже какво бъдеще ви очаква като двойка.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts