най- мързеливите зодии

8

сеп.

Най- мързеливите зодии според астролозите

Тези зодии са склонни да не се отлепят от дивана по цял ден

В някои дни може да изглежда невъзможно да станете от леглото. Знаете, че имате работа за вършене, но предпочитате да се отпуснете и да мързелувате, избягвайки всички ваши ангажименти. Тези бавно започващи дни това може да е нормално, но за някои хора това е по-скоро начин на живот. Те рядко решават опитат ново хоби или да посетят някакво събитие, правят минимума на работа и простите задачи им отнемат повече време от другите. Ако познавате някой такъв човек, това може да заради неговата зодия, която е виновна за това, че предпочитат да се излежават пред телевизора. Прочетете, за да откриете кои са най-мързеливите зодии според астролозите, от леко мудни до направо лениви.

Водолей е една от най- мързеливите зодии

Водолеите са толкова погълнати от вътрешния си свят, че им е трудно да излязат извън собствените си лични интереси. Астрологът и блогър Виктория Томас нарича Водолея „класически неуспешен човек с нереализиран потенциал“.

Поради това на този знак също му е трудно да прави неща за другите. Ако ги помолите да разтоварят съдомиялната машина или да изхвърлят боклука, е повече от вероятно да откажат. „Въпреки че Водолеят е изключително любопитен и интелигентен зодиакален знак, те не винаги са склонни да изпълняват задачи, които смятат за скучни“, казва астролога Емили Нюман. „Водолеите обичат забавленията и имат темпераментен характер, така че предпочитат да не вършат работа, която не харесват.“

Риби

Рибите са изключително креативни и често са художници и дизайнери. Въпреки че са страстни в своите занимания, те не обичат да работят много усилено и са склонни да отлагат. Нюман казва, че „ще избягват всяка задача до последната минута.“ Може да ги откриете, че търсят вдъхновение на плажа или отиват на среднощно бягане в опит за творчески изблик.

Това е добре, ако рибите работят сами, но може да стане доста разочароващо, ако сте техен колега. Не очаквайте да има разбирателство дори и за най-простите задачи.

Стрелец

Стрелецът е свързан с доброто прекарване, което води до безделие, когато не са навън в града. „Стрелецът цени своята независимост, особено при пътувания и занимания за свободното време, така че те предпочитат да живеят според техните условия“, обяснява Нюман.

Нюман също така отбелязва, че този променлив знак често „няма задължение да работи“. Стрелецът е забавен колега, защото ще ви почерпи с истории за дивите си приключения, но не са надеждни като работна ръка.

Везни също са една от най- мързеливите зодии

Астрологът Алиса Томас казва, че „веселите“ везни „харесват всичко да е приятно и лесно“. Тя обяснява, че те лесно се стресират.

Но това не означава, че везните не могат да се заемат с работата. „Те вършат работата си, когато имат енергия, но това не е техен приоритет“, според Нюман. Един сценарий, при който везните са по-малко мързеливи, е ако имат „далеч по-мотивиран партньор, често властен овен, който да ги мотивира“, казва Томас. Когато има кой да ги приведе във форма, Везните са креативни продуктивни.

Телец едни от най- мързеливите зодии

Телците обичат да имат спокойно пространство и ще бъдат изключително продуктивни в почистването и организирането, за да постигнат това. Но въпреки че са отговорни, те също обичат да се отпуснат и да гледат телевизия. „Телците не харесват упоритата работа, но въпреки това се справят с важните си отговорности“, обяснява Нюман.

Лъв

Любителите на купона лъвове са по-фокусирани върху забавлението, отколкото върху отговорността. „Лъвовете може да оценят светлината на прожекторите, но не и усилието“, обяснява Нюман. Така че, макар да имат цялата енергия и мотивация да организират събиране, те ще избягват да почистват или да вършат други всекидневни действия.

Когато става въпрос за професионална обстановка, Томас описва лъвовете като „страхотни търговци“, които са добри в обещанията.

Прочетете още: Най- импулсивните зодии според астролозите, Хороскоп за месец септември за всички зодии, Пълен хороскоп за 2022

Източници: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts