21

юни

8 начина да покажете на мъжа, че е специален

Днес ще ви дадем няколко съвета как да кажете на мъжа, че е специален

Общоприето е, че мъжете трябва да бъдат силни, самодостатъчни и борбени по дух. Но, отношенията са двупосочна улица. Затова е необходима екипна работа за тяхното усъвършенстване.

8 съвета за повдигане на самочувствието на вашия мъж и издигане на връзката ви на следващото ниво

В повечето случаи мъжете знаят как да вършат своята част от работата – някои от тях са наясно как да правят комплименти на жените почти от люлката.

Но повечето дами доста често страдат от пълно неразбиране за това как да покажат на мъжа, че е оценен.

Следващите 8 съвета са за вас, ако и вие не знаете как да кажете на мъжа, че е специален. Повярвайте, той ще ви бъде много благодарен за това.

1. Направете му комплимент

Много жени могат да бъдат изненадани от този съвет, защото обикновено мъжете трябва да правят комплименти, а не те.

Но мъжете също се радват да знаят, че ​​жените се възхищават на някои от техните качества, умения, действия и т.н. Затова не бъдете мързеливи да кажете още веднъж колко смел е, какви вкусни кюфтета прави и какво разкошно чувство за хумор има.

Това е най-добрият начин да развеселите мъжа си по време, когато той е тъжен (да, по принцип и по всяко друго време).

2. По-често го питайте за съвет

Жените често говорят за проблемите си на мъжете не защото искат да ги разрешат, а просто защото се нуждаят от слушател.

Въпреки това намирането на решение е един от основните мъжки инстинкти.

Затова, ако искате например да накарате мъжа да се чувства специален, помолете го за съвет. Това ще го накара да се чувства полезен, необходим, а защо не и незаменим.

В такива моменти егото му се издува като балон и той усеща доколко животът ви зависи от него.

3. Носете дрехи, които той харесва

Неведнъж сте чували, че мъжете обичат с очите си.

Но не е достатъчно просто да изглеждате добре.

Ако той ви види в рокля, която не ви харесва твърде много, но знаете, че на него му е любима, ще разбере, че полагате всички възможни усилия, за да изглеждате добре специално за него.

4. Отделете му цялото внимание, без да се разсейвате

Повечето жени лесно могат да пишат с приятелите си в социалните мрежи, докато си лакират ноктите, да говорят по телефона и в същото време да гледат любимия си сериал, докато казват нещо и на мъжа си. Но за мъжете е трудно да свикнат с мисълта, че дамите са многозадачни и са в състояние да вършат няколко неща едновременно.

Следователно, често се случва мъжът да се оплаква, че насочвате вниманието си към куп неща, вместо да се посветите изцяло на това, което правите заедно. В това отношение порасналите мъже са по-лоши от малки деца. Те се нуждаят от вниманието ви на 100 процента!

Ето защо един от най-добрите начини да покажете на мъжа, че е оценен, е да се съсредоточите изцяло върху него по време на комуникация и всякакви други съвместни дейности.

5. Бъдете някой, на когото той може да се довери

Повечето мъже не обичат да показват емоциите си, като създават за пред околните силен и безпристрастен образ. Но, както знаете, запазването на емоциите в себе си е лошо. И ако мъжът се затвори, тогава той не се чувства толкова комфортно до вас, за да се довери и да каже какво го тревожи.

Бъдете искрени. Кажете, че му се доверявате. Направете всичко възможно, за да се осмели да се отвори емоционално пред вас.

6. Бъдете нежни с него

Толкова е просто, колкото често се забравя.

Малки, на пръв поглед незначителни неща, като например ръка за ръка, главата ви на рамото му или дълга прегръдка, могат да кажат много. Но на първо място, това е начин да покажете на мъжа, че е оценен, че до него се чувствате защитени. Освен това подчертава чувствата ви към него.

7. Покажете му, че той е вашият приоритет

Всички имаме работа, хоби, роднини и приятели. И, разбира се, всичко това отнема време. Уверете се, че сте му дарили достатъчно от този ценен ресурс. В крайна сметка времето е най-важният подарък, който може да бъде даден на всеки.

8. Кажете, че го оценявате

Понякога е по-добре да кажете на мъжа директно, че той е специален и заема важно място във вашия живот, отколкото да се опитате да му кажете същото чрез някакви действия или намеци, които между другото не всеки може да разбере.

Можете да започнете още сега

Описаните начини да покажете на мъжа, че е оценен и специален, не изискват предварителна подготовка от ваша страна. Разбира се, освен желание и усещане, че казвате и правите нещата от сърце и душа.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts