6

фев.

Милиони хора ще умрат: масонът Албърт Пайк предсказа началото на най-ужасното събитие в историята

То ще засегне всички

Албърт Пайк

Правителствата на всички държави по света се опитват да предотвратят възможността за Трета световна война. Преди време, американският генерал и масон Албърт Пайк, живял през 19 век, е направил плашеща прогноза приживе.

Генералът от армията на Конфедерацията стана известен след като предсказа избухването на Първата, а след това и на Втората световна война. По време на своя живот той беше слушан като виден масон, но когато предсказанията му започнаха да се сбъдват, много започнаха да вярват в неговите екстрасензорни способности.

Ето защо днес се припомнят и други пророчества на американския юрист, който каза, че Третата световна война не може да бъде избегната от човечеството.

Има бележки, в които масонът предрича нов военен конфликт. Твърди се, че ще възникне заради Израел и влиятелни хора в мюсюлманската общност. Генерал Пайк е заявил, че предполагаемата война ще бъде на религиозна основа, а ислямският свят и всички други държави ще станат участници в нея.

Според масонския генерал Албърт Пайк милиони хора в крайна сметка ще умрат и Съединените американски щати ще пострадат значително.

Други, по-модерни експерти също говориха за разпадането на Европейския съюз и САЩ. Известният руски физик Михаил Левин каза в интервю, че до края на това десетилетие западните страни ще търсят свой собствен път и няма да се справят без конфликти и разпадане на вече установения ред.

Друго важно събитие беше предсказано приживе от гледачката Матрона от Москва. Тя предвиди упадък на морала и величаене на материалните ценности през 2023 г. Всичко това ще доведе до факта, че пропастта между богатите и бедните ще стане огромна.

Източник: www.vedomosti.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts