Доналд Тръмп

14

ян.

Любимият филм на Доналд Тръмп- който е гледал десетки пъти

Защо точно този филм е любимият на Тръмп

Много е изписано относно навиците и интересите на бившия президент Доналд Тръмп. Прочете, за да разберете какви са предпочитанията му относно кино изкуството и кой е любимият му филм, който той е гледал десетки пъти.

В публикация в списание Ню Йорк миналата седмица кореспондентът от Вашингтон Оливия Нуци разкри любимия филм на Тръмп – този, който според него е „един от най-великите на всички времена“

Любимият филм на Тръмп

Това е филмът Sunset Boulevard. Филмът от 1950 г., режисиран от Били Уайлдър, се смята за класика на американското кино. Тръмп намира прилики между случая във филма и начинът по, който според него му отнеха вторият мандат.

Филмът е с участието на Глория Суонсън в ролята на бившата кралица на нямото кино Норма Дезмънд, която вярва, че е на път да направи забележително завръщане в света на киното и въвлича млад сценарист в своята изопачена версия на реалността. „Кинозвезда, отстранена от светлините на прожекторите, доведена до лудост, в отричане на истината“, така го описва Нуци.

Нуци споделя, че Доналд Тръмп гледал филма също със доверени негови гости на частния му самолет. „Когато беше президент, той проведе прожекции на него за персонала на Белия дом в Кемп Дейвид. Веднъж го показа на своя прессекретар Стефани Гришам”

Който има интерес може да изгледа филма. При всички положения случилото се на президентските избори в Сащ е доста противоречиво и има доста неща изписани по темата.

Източници: https://bestlifeonline.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts