3

юни

Линията на ангела пазител на дланта се смята за добър знак

В хиромантията тази линия означава защита от висшите сили и по-точно – особеното покровителство от страна ангела пазител

Линията на ангела пазител носи различни имена: линия-сестра и линия на Марс. За съжаление, тя не е характерна за всекиго. Ако я откриете върху ръката си, вие сте късметлия. Радвайте се, че вашият ангел ви пази от нещастия и беди.

Линията на ангела пазител се нарича още втора линия на живота. Причината не е защото се намира редом с нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа.

Ако линията на ангела пазител (2) върви паралелно на линията на живота (1) почти по цялата й дължина, това означава, че човекът се намира под защита през целия си живот.

Случва се линията на ангела пазител да съпровожда определен малък отрязък от линията на живота, който изглежда доста слаб или дори накъсан. Разривът на линията на живота означава бедствия, нещастия и опасности. Но ако редом с разрива се намира линията на ангела пазител, то бедата ще ви подмине.

Ако линията на ангела пазител се намира на дясната ръка, това означава, че човекът е получил покровителство от висшите сили благодарение на личните си заслуги. Висшите сили даряват защита или заради някакви добри дела, или заради страдания в миналото.

Ако линията е разположена на лявата длан, то защитата на ангела пазител е дадена на човека по рождение – най-вероятно от рода.

Притежателите на линията на ангела пазител са късметлии в живота. Те винаги излизат „сухи от водата“ и практически никога не изпитват материални трудности. През целия си живот те са здрави и успяват да избегнат опасностите и капаните, които им поставя съдбата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts