26

ян.

Лечение с мисли: лесно, ефективно и безвредно

Лечението с мисли помага при главоболие, депресия, стрес, улеснява отслабването и състоянието при простуди и настинки

Твърде често при най-малкото неразположение посягаме към таблетките или тичаме в аптеката.

Но се оказва, че лечението с мисли е не по-малко ефективно. И във всеки случай – много по-безвредно!

Главоболие

Седнете в удобно кресло и вземете в ръка снимка, направена миналото лято – най-добре е това да бъде красив пейзаж. Вгледайте се в нея, запомнете всички детайли. След това затворете очи и пресъздайте видяното, като впишете себе си в изображението. Представете си, че лежите на границата на прибоя, а прииждащите вълни отмиват болката ви и я отнасят навътре в морето.

Депресия

Представете си малък скалист остров сред океана, а вие се издигате като висок, солиден фар на върха му. Стените му са толкова дебели и здрави, че дори силните ветрове не могат да го разклатят.

И в хубаво, и в лошо време изпращате мощен лъч светлина, който сочи пътя на корабите. А сега се постарайте да усетите у себе си източника на вътрешна светлина, който никога не гасне!

Стрес

Обидени сте и не виждате никакъв изход от създалата се ситуация?

Представете си, че сте писател, а епизодът, който не ви дава мира, е само страница от живота на литературния герой. Изложете го върху хартия като кратък разказ от първо лице. Възпроизведете всички събития в най-големи подробности и колкото може по-точно възстановете диалозите. Опишете чувствата си.

А след това погледнете на тази история като на неуспешна чернова.

Препишете я така, както бихте искали тя да се случи. Постарайте се да разберете мотивите за постъпките на отрицателните герои, посъчувствайте им и им простете. Създайте нови диалози. Разкажете какво усещате сега. Измислете нов финал и развръзка, която ви устройва и от депресията и стреса няма да остане и следа!

Отслабване с мисъл

Намерете най-хубавата си снимка, направена преди 5-10 години, където се вижда добре фигурата ви. Затворете очи и мислено си се представете в момента, когато тя е направена -такива млади, стройни, красиви и щастливи. Подсъзнанието ви ще се въоръжи с този образ и ще принуди организма да се настрои към метода изгаря мастни клетки и да изглажда бръчките върху лицето ви.

Без бръчки

Опитайте мислено да изгладите издайническите ивици с помощта на въздуха и слънчевата светлина. Вградете ги в кожата си, а след това усетете как всяка нейна клетка се протяга към сияещия лъч, подмладява се и се опъва.

Не на простудата!

Мислено се изкачете на планински връх, покрит с искрящ сняг, и вдишайте с пълни гърди чистия въздух. След сеанса по психологическо закаляване вирусите вече няма да могат да ви нападнат и безсилни, ще отстъпят!

Смайлин – билков продукт против паник атаки и лоши мисли

Източник: ona-znaet.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts