3

сеп.

Късметлия ли сте? Вижте дали имате Знакът на успелите на вашата ръка

Смята се, че хората, при които линиите на дланите и на двете ръце на определено място образуват буквата X (като на снимките), ще постигнат в живота истинско величие

Те ще оставят след себе си значимо духовно наследство. Прието е да се смята, че такива личности оказват върху света голямо влияние, без понякога дори да го осъзнават. Такива хора движат обществото напред. Оказва се, че на нашата планета те са ограничен брой само 3 процента.

Древната гадателна система, наречена хиромантия, позволява да се определят чертите на характера и бъдещето на човека по линиите на дланта му. Тази практика води началото си отпреди векове от Индия, Египет и Гърция.

Александър Македонски е един от хората, върху чиито длани ясно се различава кръст, образуван между така наречените „линия на главата” и „линия на сърцето. Подобни знаци имат на ръцете си Абрахам Линкълн, Фидел Кастро, Владимир Путин и други световни лидери. Независимо, че някои от тях имат противоречива слава, те оказват огромно влияние в историята на човечеството.

Разбира се, не всички хора с подобен знак върху ръката постигат в живота си успех. Очевидно за пълното „съответствие” са нужни и други обстоятелства. Но успешните личности се срещат най-често именно сред тях.

Хиромантите твърдят, че такива хора притежават силен характер, железни принципи, изключителни таланти, остър ум и фантастична интуиция. Те бързо вземат правилните решения, рядко грешат при оценката си за другите хора, никога не се занимават със самоанализ и самобичуване. Практически не можете да ги излъжете или предадете, тъй като те не допускат до себе си потенциални изменници.

Хората със знак X на дланта си не се занимават с безпочвени фантазии и дори не планират живота си. Те фактически го изграждат, като бързо постигат поставените си цели. Способни са с лекота да променят и живота на другите. Те са родени лидери и чувствителни ръководители. Освен това се отличават с добро здраве и рядко боледуват. С една дума, именно такъв човек би искал да бъде навярно всеки от нас.

При проведено изследване сред 2 милиона души се оказва, че само 3 процента от участниците имат на дланта си въпросния кръст. Най-интересното е, че повечето от тези хора всъщност могат да се похвалят с изключителни постижения: в политиката, бизнеса, културата, науката, спорта, духовното усъвършенстване и т.н. Тоест думите на хиромантите са потвърдени с неоспорими факти.

Вгледайте се в линиите на дланите си. Може би вие също сте един от тези, на които им е съдено да направят нещо изключително не само за себе си, но и за целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts