камасутра

21

фев.

Кой са най-харесваните пози от Кама Сутра в наши дни?

Прочетете, за да разберете 5- те най харесвани  пози от Кама Сутра?

Камасутра служи като окончателно ръководство за сексуални позиции от доста време. Но… Колко позиции на камасутра наистина най харесваните днес?

Хората често говорят за известната книга, но в действителност малко хора наистина знаят нейното съдържание. В този смисъл оригиналният текст разглежда секса и любовните отношения като истинско изкуство, което трябва да се култивира. Следователно се проявява в неговите 36 глави, наблягащи на удоволствието както на мъжете, така и на жените. Нека да разгледаме по-отблизо.

Колко позиции на Кама Сутра има за правене на любов? Както е описано от специалиста Дауд Али, има 8 основни начина за правене на любов и 8 позиции, с които те могат да бъдат кръстосани, за да образуват вариант според тази книга. Следователно може да се каже, че Камасутра включва общо 64 сексуални позиции.

Въпреки това, главата за „Изкуството да правиш любов“ с включените в нея позиции често се бърка с цялата книга. Въпреки това, това е само една глава от книгата.

Останалата част от книгата Кама Сутра се разглеждат теми като:

кама сутра
  • Сексът като цяло и мястото му в живота на мъжа и жената
  • Изборът на съпруга и какво трябва да включва това решение
  • Куртизанки
  • Чувство на привличане към други хора

Сега, с течение на времето, бяха направени различни версии и адаптации на оригиналната книга и позициите нараснаха на брой. Основата обаче е същата. Всъщност се появиха само някои малки нови вариации.

Най- харесваните сексуални пози от Кама Сутра

Въпросната книга е една от най-старите съществуващи и е сред най-популярните в света. Броят на изданията, които има, говори сам за себе си…

Кучешка поза

За да изпълни кучешката поза, жената се поставя на четири крака и мъжът, коленичил отзад, прониква в нея. По този начин мъжът се радва на доминираща роля, като същевременно доставя изключително удоволствие.

Освен това животинският инстинкт на хората влиза в игра при задоволяването на една от техните сексуални фантазии с тази позиция. Липсата на зрителен контакт също им позволява да се отпуснат и да предизвикат различни жестове на лицето без смущение.

Мисионерска поза

Може би това е най-класическата от сексуалните пози, но истината е, че това не я прави по-малко приятна. Всъщност тази поза си остава любима за много хора! Независимо дали за първи път или след няколко срещи, мисионерът не разочарова.

Той е романтичен, удобен и генерира цялостен съюз, който позволява ласки и целувки по време на полов акт. С тази позиция дори най-несигурните губят страха си и се оставят да бъдат увлечени от удоволствието.

Лотус

Това е един от фаворитите сред най-страстните любовници, които потръпват при всяко палпитиране на половинката си!

За тази позиция мъжът седи със свити отстрани крака, слагайки краката си заедно.

След това жената го обвива с крака и започва да се люлее.

Целувките и дълбоките погледи са идеалното допълнение към една незабравима любовна нощ. Няма мъж, който да не иска да повтори тази поза, нито жена, която да не забрави изпитания оргазъм!

Позицията на лъжицата

Тази позиция е нежна, любяща и подходяща за всякакъв вид връзка. Освен това, който е отзад (същият, който инициира половия акт), може да използва ръцете си, за да задържа или стимулира ерогенните зони на партньора си.

Позата на лъжичката е нежна, любяща и подходяща за всякакъв вид връзка.

Тази поза е препоръчителна за помирение или за по-срамежливите. Това е и една от най-сладките и мотивиращи пози за сутрешен секс.

Позиция 69

позиция 69 присъства в Кама Сутра

Оралният секс също присъства сред позициите на камасутра, с признатата си 69 позиция. Това е позиция, която търси правилния баланс и за двамата партньори. Поради тази причина и в същото време влюбените едновременно доставят и получават удоволствие.

Има хармония във фигурите им и дивост в усещанията, които изпитват с тази позиция. Температурата се повишава бързо и по този начин може да се постигне кулминация или може да се използва само като предварителна игра. Всяка двойка решава според желанията си.

Източници: https://allwomenstalk.com/https://pixabay.com/

Comment (1)

  • Илияна 21.02.2023 Reply

    Лотус е невероятна поза!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts