най- алчните зодиакални знаци

29

юли

Кой са най- алчните зодиакални знаци според астролозите?

Дали искат повече пари, внимание или двете? Кои са тези зодиакални знаци

За някои хора достатъчното никога не е достатъчно. Те са водени от нуждата от власт и се задоволяват само с изискани ястия, пазаруване и скъпо шампанско. Тези типове могат да бъдат и егоисти, когато става въпрос за времето и вниманието на другите. Ако познавате някой, който винаги взема и иска повече, астрологията може да е обясни това поведение. Продължете да четете, за да разберете кои зодиакални знаци според астролозите са най-алчни, от минимално материалистични до супер материални.

Козирог

Козирозите често се чувстват несигурни. Те се хващат да се опитват да бъдат най-добрите и когато се провалят, остават разочаровани. За да се противопоставят на това, те се стремят безкрайно. „Козирозите се управляват от планетата Сатурн, която е известна като „планетата на ограниченията“ и това може да накара козирозите да се чувстват сякаш винаги им липсва по някакъв начин“, обяснява основателят на CrystalDigest и астролог Кели Грейсън. „Това може да ги направи много устойчиви на споделяне и те могат да трупат ресурси от страх, че по-късно няма да имат достатъчно.“

Скорпионите са едни от най- алчните зодиакални знаци

Интензивните скорпиони не обичат да споделят. „Те винаги са наясно със собствения си резултат и се колебаят да се разделят с трудно спечелените си пари“, обяснява Грейсън, описвайки ги като „притежаващи и контролиращи“. Те често са доста мълчаливи по отношение на финансите си и могат да положат големи усилия, за да скрият приходите си от другите (и имат причина да се откажат от плащането).

Този мистериозен знак също така изисква да се фокусирате върху тях през цялото време. „Те са невероятно ревниви и изискват пълното внимание на най-близките си“, предупреждава астрологът на MediumChat Тара Бенет. И ако не им дадете признанието, което смятат, че заслужават, „Скорпионите ще използват своите способности за манипулация, за да го осигурят“, казва тя.

Риби

Рибите са най-притежаващите, когато става дума за тяхното време, което те ценят дълбоко. „Някои може да кажат, че рибите са алчни, защото искат да запазят всичко за себе си, но всъщност те просто разбират стойността на това, което имат“, казва Грейсън.

Не очаквайте риби да споделят с кого се срещат или истинските си чувства с вас, освен ако не ви се доверяват напълно, което може да отнеме време. Така че, макар да не са алчни за материални неща, те стават хищнически, когато става въпрос за личния им живот.

Телец също влиза в списъка с най- алчните зодиакални знаци

Тази зодия обича хубавите неща. „Зодиите Телец са склонни да бъдат доста материалистични и винаги търсят начини да придобият повече притежания“, отбелязва Грейсън. Тъй като винаги жадуват за повече, те често спестяват за по-големи и по-добри неща.

Телецът може да обича хубавата вечеря навън повече от следващия знак, но ако се присъедините към тях, бъдете готови да отворите портфейла си. „Телците обичат лукса и традициите, но мразят да плащат сметката“, казва Бенет. Въпреки че са щастливи да се поглезят с хубави неща, те не се разхищават често с приятели. „Техните трудно спечелени пари са за тях“, казва Бенет.

Дева

Тази свръхкритична зодия не обича да споделя и винаги търси начини да спести, което означава, че ще мисли за голяма покупка с часове или дори дни. Грейсън казва, че Девите са „често много пестеливи и дори може да се смятат за евтини“.

Бенет добавя, че Девите „искат луксозния начин на живот само за себе си, без да се интересуват как живеят другите“. Затова често се смятат за пресметливи, които не се грижат за никого, освен за себе си в стремежа си да получат живота, който смятат, че заслужават.

Източници: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts