10

юли

Отрицателни мисли – как работят и влияят ли върху живота?

Изпращането на отрицателни мисли може да навреди на онзи, към когото са адресирани, но по-вредно е за човека, който ги изпраща

отрицателни мисли

Отрицателите мисли могат да се появяват спонтанно, но да бъдат насочени към някого с предварителна умисъл. И, да – отрицателните мисли са нещо лошо, но не по-малко зло са и положителните мисли.

Когато някой се тревожи за близките или приятелите си, той ги подхранва със своята енергия и им помага да носят „парче от чуждия кръст“. Фактически, той не им дава право на избор на собствен път. В този случай дори най-позитивната мисъл носи малко полза на този, когото енергийно подхранвате с нея…

Всяка мисъл е енергия. С тази мисъл ние подхранваме. Там, където е фокусът на нашето внимание, натам тече и енергията. Да се намесваме в чуждия път със своите благи мисли, невинаги е правилно. Родителските позитивни мисли за децата, които се изразяват в конкретни мислеформи, понякога силно им препречват пътя.

Фрази от рода на „Аз зная, че за теб по този начин ще е по-добре“, формират мислеформи, които са блокиращи за развитието на дадена ситуация. Влагайки позитивна енергия в пожелаването на добро, не трябва да влагаме мислеформата как именно това добро трябва да се прояви за човека и в какво именно да се изразява.

И позитивните, и негативните мисли имат една и съща емоционална съставка – енергията

Колкото е тя по-силна, толкова повече събитията със знак „плюс“ или „минус“ ще се формират в тънкия план. Колкото повече енергийни емоции влагаме, когато мислим, толкова повече този процес променя битието и пространството около човека, за когото мислим. А това представлява намеса в неговото лично пространство.

Отрицателни мисли – как работят и на кого влияят?

Един човек мисли за друг човек нещо лошо. Ако обектът има същите мисли, тогава тази ситуация се проявява в енергополето. Ако той мисли за човек, при който няма синхронност по честота на тези мисли, то с каквато и сила да е насочена енергията, енергополето не би могло да бъде променено! Защото вибрационният фон на другия човек е по-висок. Тоест нисковибрационната мисъл, изпращана към високовибрационен човек, не достига до него и не променя енергополето му.

Първи Вариант

Например две жени обсъждат трета. Каквото и да говорят за нея, колкото и мръсотия да изливат върху името й, третата жена цъфти и процъфтява. Енергията, която двете изпращат, е просто енергия. Третият човек получава енергия за своите дела!

За да я структурират, трябва да притежават определени свойства, да имат висок вътрешен потенциал. Но обикновено хората с високо ниво на енергийния потенциал не говорят и не мислят лошо за другите.

Втори Вариант

Двама нискоенергетични души изпращат негативно структурирана енергия един към друг. И двамата получават пробиви в енергийните си полета.

Трети Вариант

Ако човек, който притежава високочестотни енергии, се ядоса и изпрати на по-нисковибрационен човек негативно послание, то и тук сработват причинно-следствените връзки (т.нар. карма). В тази ситуация човекът ще получи силен ответен удар, като му покажат какво е направил, защо мисълта му е била неосъзната и енергийно опасна. Тази ситуация е най-тежката.

Източник: giropark.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts