нарани

30

май

Как по- лесно да се възстановите, ако той ви нарани?

Няколко начина как да преодолеете болката

Ако приятелят ви нарани понякога това може да бъде болезнена емоция и никога не е приятно чувство, така че ето няколко положителни неща, които можете да направите, ако това се случи с вас.

Винаги не забравяйте да се грижите за себе си и да следвате инстинктите си, защото те почти винаги са прави.

Поплачете си

Плачът е здравословно, естествено освобождаване, което е доказано, че ви кара да се чувствате по-добре след това. Това е чудесен начин да облекчите негативното чувство или нещо, което ви кара да се чувствате наранени. Не се чувствайте така, сякаш трябва да го задържате, отделете цялото време, от което се нуждаете, за да го изплачете и знайте, че това ще помогне изключително.

Поставете себе си на първо място

Дори и да сте във връзка, винаги трябва да помните да поставяте себе си на първо място. Помислете какво може да е от полза за вас, особено ако се чувствате наранени, каквито и да са нещата, и поне по този начин всичко, което правите в крайна сметка, ще бъде, защото се грижите за себе си.

Помислете за раздяла

Важно е да разпознаем нездравословна връзка или такава, която просто вече не е ок за нас. Естествено е някои връзки да правят това, тъй като не винаги сме предназначени да бъдем с човека, с когото сме в момента, така че прекратяването му може да е нещо, за което си струва да помислим. Не е задължително да го видите и да действате по него, но поне се отворете за тази идеята и знайте, че това е опция.

Направете крачка назад

Ако се чувствате наранени или претоварени, понякога най-доброто, което можем да направим, е да направим крачка назад от връзката, за да можем да разсъждаваме върху нея и да разберем как се чувстваме. Много по-лесно е да направим това, след като имаме малко пространство и разстояние, защото можем да получим по-ясна перспектива и да я оценим по-точно. Отделете толкова време, колкото е необходимо, за да решите нещата, не се поддавайте на натиск да вземете решение по-бързо, отколкото е необходимо.

Поговорете с партньора си

Понякога запазването на наранените чувства за себе си всъщност може да го влоши, защото започваме да затваряме негативните чувства, вместо да им даваме естествено освобождаване. Да говорим за това и да помним, че комуникацията е от ключово значение. Това също е чудесен начин да кажете чувствата си, за да можете да продължите напред и да намерите решение.

Отдайте са на вашите хобита

Може да бъде огромно облекчение да откъснем умовете си от негативното чувство, като отделим време да се отдадем  на нашите хобита и интереси. Правенето на нещо, което обичате и от което наистина се интересувате, ще ви позволи да заемете по-положително отношение, което можете да върнете към връзката.

Източници: https://love.allwomenstalk.com/ https://pixabay.com/bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts