27

сеп.

Как изглежда сега актрисата Мег Райън, чийто живот беше съсипан от пластични операции

61-годишната Мег Райън беше снимана на разходка

Тя е една от най-големите американски актриси на 20 век. Филмовата звезда, която „никога не е искала да бъде актриса“, успя да завладее цял Холивуд. А след него и света!

Ролите във филмите „Топ Гън„, „Обетована земя“, „Когато Хари срещна Сали“ и „Безсъници в Сиатъл“ направиха Мег Райън известна не само в Америка. Най-добрите роли, работа с най-талантливите режисьори на своето време, популярност, успех, огромни хонорари, богати ухажори и армии от фенове – животът й приличаше на приказка, но актрисата твърде много се страхуваше да не загуби всичко… Този страх беше провокиран от факта, че макар и звезда, макар и известна, Мег Райън започна да остарява. Толкова се страхуваше, че прекали и съсипа кариерата си за една нощ.

Сега актрисата вече не се снима във филми, не й се предлагат нови роли и не блести особено на червения килим

До известна степен това беше повлияно от пристрастяването на актрисата към пластичната хирургия.

Докато е още доста млада, актрисата многократно ляга под ножа на пластичния хирург и предпочита операционната маса пред фитнеса. Още по онова време тя коригира носа и устните, бузите, областта на веждите и направи лифтинг на лицето. Имаше дори момент, в който устата на Мег Райън не може да се отвори поради не особено добре направена пластична операция.

Благодарение на операциите сладката и изтънчена Мег придоби вид на клоун. Устните се промениха по обем и форма, а кожата ѝ стана тънка. И все пак, въпреки съсипаната визия и глупавите козметични приумици на звездата, феновете продължиха да я обичат. Те все още я помнят като онази естествена и смела блондинка, каквато беше преди всички хирургически интервенции.

Мег е ярък пример за това как неуспешната пластична хирургия може да съсипе както кариерата, така и личния ви живот

След множество манипулации, които завинаги промениха лицето ѝ, актрисата беше изоставена от приятеля си. Той се озова в прегръдките на Кристи Бринкли, която и в 60-те си години запази съблазнителните си форми и зашеметяваща визия.

Тиха в сянката на собствената си слава, бившата звезда на романтичните комедии бе уловена от папараци по улиците на Ню Йорк. Трябва да се каже, че наистина е много трудно да се разпознае 61-годишната актриса. Резултатът от пластичната хирургия не я подмладил. Заради тях външният ѝ вид е много променен, а лицето ѝ е неестествено и асиметрично.

За изявата актрисата избра вталена черна миди рокля. Между другото, въпреки разочарованието на феновете си, Райън изглеждаше много щастлива – широката й усмивка и лека походка ясно говореха за щастлив етап от живота на Ани от романтичната комедия „Безсъници в Сиатъл“.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts