2

сеп.

Как живее наследницата на Лагерфелд – най-богатата котка в света

Известният моден дизайнер Карл Лагерфелд почина през 2019 г. и остави част от състоянието си – 200 милиона долара – на любимата си котка на име Шупет

Пухкавата красавица забогатява приживе, благодарение на известния си собственик. Само през 2015 г. Шупет спечели 3 милиона долара, като се появи в две рекламни кампании за японски козметичен продукт и за немска автомобилна компания.

Лагерфелд ѝ осигури бодигард и две придворни дами. Тя пътува навсякъде с куфари Louis Vuitton и Goyard, направени по поръчка. Пухкавелката дори има собствен iPad. Защо не?

Шупет разшири портфолиото си през годините. Сега то включва колекция гримове Шу Уемура, книга и модна линия, както и огромни последователи в социалните мрежи. Между другото, легендарният моден дизайнер даде swoqta фамилия на любимата си котка. Tя се представя онлайн под името Шупет Лагерфелд.

Щедростта на покойния ѝ господар я направи доста заможна. Шупет има постоянна бавачка, която се грижи за нейните нужди. Храни се в дизайнерски порцелан с отделни чинии за вода, крокети и пастет. Известната котка обикновено предпочита крокети с пуешко или рибен сос.

Нейният пресагент пусна поредица от снимки, показващи как Шупет се наслаждава на тристепенно хранене, сгушена върху копринена възглавница

Котката на Лагерфелд е „модел, с който се работи много лесно“. Тя е свикнала да я снимат, свикнала е и с целия шум, който съпровожда този процес. Щом вижда камерата, мацката веднага започва да позира.

Въпреки, че не е правила кой знае какво в живота си, освен мъркане и позиране, Шупет е приета в клуба на световните звезди и е не по-малко известна от Ким Кардашиян и Гуинет Полтроу. Но да спечелиш любовта на самия Лагерфелд струва много повече. И Шупет успя, за разлика от повечето хора.

Източник: www.wmagazine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts