26

сеп.

Как да спечелите мъж Рак и да го задържите завинаги

Да завладеете мъж Рак не е лесна задача

Представителите на зодия Рак са доста потайни хора. Много трудно може да се разберете, че са влюбени. Раците обичат, когато инициативата идва от партньора, и са способни да изразят чувства само в отговор на нещо, което другият е декларирал или показал.

Мъж Рак – какви жени харесва

За да се харесате на мъж Рак, трябва да си припомните всички женски средства и трикове за съблазняване – стрелкане с очи, облизване на устни, докосване на косата. Те обичат такива знаци. Представителите на този знак няма веднага да настояват за тясна комуникация, но гледат на всичко това с удоволствие.

И малко по малко се влюбват. Много често, именно поради своята потайност, Раците страдат от несподелена любов. Следователно задачата на жената е да привлече вниманието на Рака с помощта на съблазнителни трикове и след това да намери причина за по-близко запознанство и опознаване.

Раците са много горди и не търпят отказ. Ето защо те не бързат да изразят чувствата си. Дори и да имате щастлив брак с представител на тази зодия, не трябва да очаквате бурна проява на емоции.

Раците обичат да бъдат оценявани и уважавани като мъже. Следователно, след като прояви инициатива за по-близка комуникация, жената трябва да избледнее на заден план.

Ако Раците разберат, че избраницата им е заинтересована, те ще започнат да действат – да завладяват и очароват

И те ще бъдат много благодарни, ако една жена им позволи да покажат най-добрите си качества: да помоли за помощ при ремонт на кола, да я заведе у дома късно вечер и т.н. В процеса на комуникация те се опитват да започнат разговор, в който да изяснят, че проявяват интерес към момичето или жената.

Раците ценят много емоционалното общуване. Интересува ги дори повече от физическата близост. Ако едно момиче успее да се сприятели с Рак, той вече е почти влюбен в нея. Остава тя с всички средства да го провокира към по-откровено общуване. Колкото по-често излива душата си, толкова повече ще се влюбва мъжът от зодия Рак. Затова Раците много ценят представителите на земните знаци – Козирог, Телец, Дева.

Те са в състояние да усещат фините вибрации и със сигурност ще осигурят на Раците необходимата духовна подкрепа. Освен това земните знаци са достатъчно солидни и уверени в себе си, за да не се страхуват да поемат инициативата в общуването. Те са готови да съблазняват и завладяват, без да се страхуват, че мъжът ще ги отхвърли. И често са достатъчно упорити, което се харесва на срамежливите водни знаци.

Как да разберете, че мъжът Рак е влюбен

Влюбеният мъж Рак не се различава много от онзи, който не е влюбен. Освен това е спокоен, разумен и не извършва неочаквани действия. Само погледът го разкрива. Той гледа избраницата си дълго време. Езикът на тялото също го издава, опитва се и да бъде наоколо по-често.

Влюбеният мъж Рак е много ревнив, но не го показва. Той не казва директно, че е ядосан или разстроен, но се опитва да попречи на обекта на своята любов да общува с някой конкурент. В същото време мъжът Рак е много притеснен, че момичето му обръща внимание на другите. И може дори да се раздели с него без видима причина, под напора на емоциите.

И всичко това, защото Раците наистина ценят хора, които са им „сродни души“ и дори простото приятелското общуване с представители на противоположния пол се възприема като предателство. Те смятат, че са предадени и измамени и не желаят да продължат такава връзка.

Влюбеният мъж Рак не настоява за сексуални отношения, докато жената не е готова за това

Той много фино усеща всяка промяна в настроението и ако му се стори, че тя е „на друга вълна“, обидена или дори просто бавно реагира, той незабавно се „пренавива“ и след това не се връща към по-откровено ухажване дълго време .

Ето защо, ако партньорката не иска да отлага първия секс за преди сватбата, тя трябва ясно да покаже на Рака, че изобщо няма нищо против, или дори да поеме инициативата и да съблазни любимия си.

Влюбеният Рак не говори за чувствата си, но в същото време се опитва да бъде близо до обекта на своята любов. Той не изисква благодарност, той просто се опитва да бъде винаги в обсега и да е подкрепа в трудна ситуация.

Мъж Рак – как да изграждате отношения

Мъжете Рак изобщо не са женкари. Но тяхната срамежливост и мистериозност привличат жените. Следователно, около тях винаги има много фенки. Но това не трябва да разстройва партньорката. Раците са доста постоянни и ценят духовния комфорт, който намират в двойката с приятелката си. Като цяло са моногамни и не биха изневерили ей така, за спорта.

Не са склонни към експерименти и търсят добро за доброто, което са сторили

Следователно, докато мъжът Рак търси и намира топлина, той ще бъде там. Но веднага щом почувства, че взаимното разбирателство е изчезнало, ще тръгне да търси нов „отдушник“. И няма да се втурне веднага да се променя. Ще търси приятел, с когото може да води откровени разговори и да бъде себе си.

Ето защо, за да бъдат харесвани момичетата от представител на този знак, трябва да се интересуват от онова, което е в сърцето му. Той с удоволствие ще сподели своя опит, ще разкаже как стоят нещата в работата, какви отношения има с колегите си, какви емоции е изпитал, докато е гледал филм и т.н.

В същото време Раците са много отзивчиви и винаги ще подкрепят партньорката си, ако поиска. Тя не трябва да се срамува да изразява емоциите си, мъжът Рак ще приеме и прости дори привидно безпричинни сълзи. Той няма да се обиди, ако тя поиска да бъде оставена на мира и винаги ще се притече на помощ, ако има нужда от подкрепа.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts