25

мар.

Как да спечелите и превъзпитате разглезен от женското внимание мъж?

Всеизвестно е, че красивите мъже, като правило, са егоистични, тъй като винаги се намират в центъра на женското внимание

За тях любовните признания и възхитените погледи на дамите са част от всекидневието…

На пръв поглед, животът на красивия мъж напомня сериал, в който той е главният разбивач на женски сърца. Затова битува мнението, че жена, която встъпва в отношения с красавец, си навлича маса проблеми. Има известна доза истина. Но ако си падате по красив мъж, не се отчайвайте – напълно възможно е да намерите подход към него. Главното е да се постараете да се ориентирате в мъжката психология и да разберете какво му е на сърцето. Красивите мъже също имат чувства, просто често те са скрити…

Как да го спечелите?

Ако искате да се харесате на разглезен от женското внимание индивид, трябва преди всичко да помислите с какво можете да го „хванете“. В този случай психолозите съветват да не му показвате чувствата си и в никакъв случай да не тичате след него. Желателно е да си давате вид, че ви е безразличен, и да се постараете да общувате с него приятелски. Да намерите общи интересни теми за разговор. Така ще можете да се откроите от безчислената армия негови обожателки. Да се превърнете в близък приятел, на когото той да доверява всичките си тайни, без да се страхува, че няма да бъде разбран или още по-лошо – да бъде осмян.

Тази психологическа тактика ще ви даде предимство. Както е известно, всички мъже обичат да бъдат изслушвани, и разбира се, красивите мъже не са изключение. Те високо ценят вътрешния свят на жената, защото в действителност са самотни. А видимата им гордост е само маска, която те поставят, за да съответстват на образа си на фатален мачо.

Според психолози пътят към сърцето на красивия мъж минава през пълното безразличие към неговата персона. Никога не трябва да показвате колко сте увлечени по него. Това ще предаде на вашия облик загадъчност и непристъпност, която толкова много ценят разглезените от женско внимание „нарциси“.

Особености на взаимоотношенията с „мъжа-мечта“

Битува мнението, че мъжете с ярка външност обикновено не са настроени за трайни отношения. Мнозина от тях са толкова разглезени от вниманието, че възприемат жената не като пълноправен партньор, а като инструмент за задоволяване на своите материални и сексуални потребности. С други думи, за тях тя е приятна „играчка“.

За това има просто обяснение. Причината е, че много красиви мъже още от деца са били разглезени от собствените си майки. Именно майките на красавци им внушават мисълта за тяхната неотразимост и всячески я подхранват. Когато красивият син доведе у дома девойка, майката тиранин буквално се опитва да изцеди новоизпечената снаха. Родителката искрено смята, че нито една жена на света не е достойна за великолепния й син, и се старае да провали отношенията със съпругата му.

Освен от майка си красивият мъж винаги е заобиколен от тълпа поклоннички, много от които се опитват да му натрапят вниманието си. Дори ако сте просто добри приятели с красавеца, обожателките му всячески ще се опитат да ви отровят живота.

Не се отчайвайте! Ако имате истинска душевна привързаност един към друг, вашата дружба няма да може да бъде разтрогната от нито една коварна прелъстителка. Понякога все пак ще трябва да внимавате. Защото вследствие на неограничените възможности за избор вашият приятел неизбежно ще се заглежда настрани.

Психолозите открояват три типа красиви мъже

• В душата си той е скромен, срамежлив човек, който страда морално от повишеното внимание към неговата персона. Но в същото време, не го показва.

• Той е прекалено горд, самовлюбен „нарцис“, който открито демонстрира превъзходството си.

• Той знае цената си, но не го демонстрира. Просто мълчаливо се наслаждава на женското внимание.

Независимо от всички стереотипи все пак могат да се градят здрави отношения с красив мъж. Но за целта ще трябва да се запасите с търпение и висока самооценка. Освен това трябва да сте готови за безброй атаки от страна на неговите обожателки. В останалото просто трябва да сте искрена и разбираща и ще успеете! И помнете, че можете да се откроите на фона на множеството красиви лица, които му се изпречват на пътя всеки ден, и да го поразите с душевните си качества, искреност и разбиране.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts