Сандвичи без хляб

20

юли

Как да си направим сандвич без хляб

Сандвич с оризови питки

Питки са здравословни и стават за пълнене с сладки или солени неща. Опитайте ги със конфитюр, плодове, сирене и риба, пуешко или пилешко.

С краставици без хляб

Втората ни идея как да направим сандвич без хляб е да използваме краставица. Консистенцията и формата я правят перфектна съставка за пълнежа.

Измийте я добре, отстранете краищата и я срежете в средата, след което сложете каквото искате по ваш вкус. Има вариянт и да я обелите ако искате.  

Сандвич с маруля вместо с хляб

Ето още идна доста добра идея как да заместите тестото с маруля.Разликата е, че не използваме марулята като пълнеж, но ефектът е доста интересен и здравословен ако сложим марулята на мястото на хляба.

Може да използвате  по- голям лист за да приготвите обвивката:

Изплакнете  я добре и я оставете, не я изстисквайте за да не я скършите. След това поставете избрания от вас пълнеж и завийте на руло. Можете да сложите различни риби по ваш вкус, домати  или пилешко на практика каквото пожелаете.

 С тиквички без тесто

Подобно на крастивицата, тиквичките имат перфектната форма, за да заменят хляба в сандвича. Можете да ги нарежете и да премахнете връхчетата, след това срежете отново наполовина. Сложете ги във слаба фурна за кратко докато станат по твърди от вън.

След това можете да напълните с домашен хумус и да го поднесете топло или студено въври и по двата начина.

Ролца с шунка

Както виждате идеята е някой типични съставки за пълнеж в сандвича да бъдат трансформирани за заместване на хляба. Също така шунката ви дава възможност да я пълните, както искате. Въпреки, че не прилича на традиционен сандвич, вкусът му е страхотен.

Напълнете го с прясно сирене и билки, домати, аспержи, прясно сирене и авокадо, хумус или каквото ви дойде на акъла. Има безкрайни възможности.

Източник: https://richlyrooted.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts