1

сеп.

Как възпитава внуците си Бриджит Макрон?

Някои баби са склонни да прекарат с внуците си цялото си свободно време, други ги обичат от разстояние, а трети напълно отхвърлят ужасната дума „баба“. А каква баба е първата дама на Франция Бриджит Макрон? Зложелателите и там крещят, че 65-годишната Бриджит е крайно време да смени мини полата за халат, а вместо да ходи на дипломатически срещи и модни ревюта най-накрая да започне да пече палачинки и да плете с игли.

Какво мисли по този въпрос мадам Макрон? Так Просто разказва как френската баба възпитава своите внуци. А и те не са малко – цели седем!

Възпитание на внуците

Педагог по образование, Брижит Макрон е родена в голямо семейство на френски буржоа, тя е шестото и най-малкото дете. По едно време бъдещата първа дама на Франция и майка на три деца решила да се раздели със съпруга си банкер в името на любовта към ученика си – Емануел Макрон, който бил по-млад от нея с 24 години. Днес за Бриджит семейството е свещено, особено когато става дума за любимите внуци. Както се оказа, без тях първата жена на Франция не си представя живота си.


В неотдавнашно интервю, треньорът на френския футболен отбор Дидие Дешан разказва как първата дама се отнася относно статута на баба. По време на една от вечерята с двойката Макрон, Дешан имал задушевен разговор с Бриджит: „Имаме много общи неща, защото се занимаваме с педагогика. Аз съм спортен треньор, а тя е учителка. Говорихме много за образованието, за футбола и щастието, което нашите внуци ни дават. Мадам Макрон е много отворена жена.“


Говори се, че Брижит Макрон е идеална баба. Тя не се опитва да инвестира във внуците всичко, което не е могла да даде на децата си. Първата дама е убедена, че авторитетът на родителите винаги трябва да бъде на първо място, без значение колко умни, успешни и всезнаещи са бабите и дядовците.

Идеалната баба обича живота и оценява всеки ден, обича не само децата и внуците си, но и самата себе си. С любовта си към живота, начина на живот и активността Бриджит Макрон ободрява и вдъхновява собствените си деца и внуци!


По време на клетвата на съпруга си Бриджит заяви, че възнамерява да комуникира с внуците си толкова често, колкото и графикът позволява. Тя не само помага на съпруга си – президент, но също така се занимава с образователни програми в страната, а в Елисейския дворец първата дама на Франция има отделен кабинет.

Независимо от това, първата дама не позволява представителните задължения да оказват негативно влияние върху отношенията с роднините. Със сигурност семейството остава за Бриджит приоритет номер 1.


Най-младата дъщеря на „Бриджит“ Тифан Озиер наскоро заяви, че ако тя бъде помолена да назове модел на истинска любов, тя щеше да даде пример за връзката между майка си и съпруга й: „Когато са заедно, изглежда, останалата част от света не съществува. Емануил от душата си харесва внуците на Бриджит, а те с любов го наричат „татко“. Това ли не е любов?“


Брижит и Емануел нямат общи деца. „Решихме да не имаме деца. Това е изборът, който направих, докато съм още млад, предвид възрастовата разлика с Бриджит. Нямам нужда от биологични деца и внуци, защото мога да предам цялата си любов и грижа към внуците на Бриджит „, казва френският президент в интервю.


Брижит Макрон е една от първите дами, за които се говори повече отколкото за самия президент. Хората не престават да обсъждат колосалната разлика във възрастта между съпрузите, както и външния вид на 65-годишната първа дама на Франция.

Независимо колко слухове се въртят около този съюз, Бриджит е единствената любов на Макрон и премина заедно с него трънливата пътека от чиновник до глава на влиятелна държава. „Бриджит винаги е била до мен и няма да го крия сега. Тя споделя живота си с мен и нейното мнение беше и ми остава важно „, продължава френският президент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts