25

фев.

Какво трябва да направите ако сте очевидец на НЛО?

Но наличието им може да разбере единствено човек, който е виждал в небето над себе си нещо напълно нереално


За писателя Джъстин Сандърс всичко започва в детството му, в задния двор на дома на родителите му. Забелязвайки, че синът им се увлича от астрономия, те му купуват телескоп, с който момчето обича да разглежда лунните кратери.

„Една нощ, когато бях съвсем сам и гледах Луната, нещо вдясно привлече погледа ми. Отместих се от телескопа и вдигнах глава. Високо над мен бяха увиснали три триъгълни светещи обекта. Те не се движеха и не издаваха никакви звуци”, разказва Сандърс. Той и до днес си спомня страха и изумлението, които напълно го парализират и не му позволяват нито да се движи, нито да произнесе дори и звук.

Момчето разбира, че това е НЛО. Той е чувал разкази за извънземни, но винаги е намирал тези истории за забавни и доста смешни.

„Представете си удивлението ми, когато всичко това ми се случваше в реалността – продължава Джъстин Сандърс. – Набързо прибрах телескопа си. Включих радиото в стаята си, тъй като винаги слушах музика, докато заспя. Но това, което чух, напълно ме обърка. Музика нямаше, а в ефира звучеше роботизйран разговор на някакъв непознат език.”

На следващата сутрин, опасявайки се, че могат да го обвинят, че си измисля невероятни истории, Джъстин нищо не споделя с родителите си. Вместо това отива при по-малкия си брат, който е довереното му лице. Надява се, че брат му ще се отнесе с разбиране към неговия разказ и ще поиска да отидат да погледат корабите през нощта. Но въпреки че се съгласява, брат му дълго му се надсмива.

Джъстин никога и на никого повече не разказва историята за невероятната си среща. Но през целия си живот сериозно се увлича по НЛО. Накрая решава да сподели знанията си с други хора, като дава да се разбере колко опасна е подобна ситуация, формулира десет важни правила, които трябва да се спазват при среща с извънземни обекти.

Джъстин Сандърс се надява, че съветите му ще помогнат на обикновените хора да са по-подготвени по този въпрос, когато им се наложи.

• Запазете спокойствие.

• Бъдете абсолютно обективни.

• Снимайте НЛО с мобилния си телефон.

• Записвайте на диктофон всичко, което видите.

• Помолете други очевидци да направят същото.

• Не се доближавайте до мястото, където може да се приземи НЛО.

• Опитайте да определите размерите му.

• Постарайте се да определите разстоянието до НЛО.

• Бъдете готови да се защитите от тези, които може да излязат от НЛО.

• Съобщете за видяното в изследователска организация за НЛО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts