3

фев.

Какво да промените в себе си, за да привлечете богат мъж в живота си

Привличането на богат мъж е мечтата на много жени, но малко знаят как да го направят на практика

Всъщност, има само един истински начин да накараш милионер да се влюби в теб – да станеш в известен смисъл равен на този мъж. Не, сега не говорим за пари, въпреки че парите са най-лесният вариант. Става въпрос за това какво дават парите – статус, позиция и значение в социалния кръг. Психоложката Светлана Назоева казва какво трябва да промените в себе си, за да постигнете всичко това .

Осъзнайте стойността си

Богатият човек, като правило, е професионалист в своята област и притежава определени ценни качества и умения. За да се доближите до него, трябва да намерите такива ценности в себе си. Не да ги измисляте, а да ги демонстрирате на практика. Помислете какво харесвате, какво ви привлича, в каква област бихте искали да се развивате, в какви значими проекти бихте могли да участвате.

Светлана Назоева

Не е необходимо да станете супер професионалист в своята област, но да имате работа или хоби, което е важно за вас, което е важна част от живота ви и ви е необходимо. Успешният човек обикновено иска да види до себе си също толкова успешен човек, а не евтино и кухо допълнение към себе си.

Погрижете се за външния си вид

Най-лесният начин да привлечете вниманието на богат мъж към себе си е чрез вашия външен вид. Да си красива обаче не означава да изглеждаш като супермодел или VIP клиентка в клиника за пластична хирургия. Не само красотата е важна, но и уникалността – нещо, което наистина може да го „закачи“. Истинската красота трябва да идва отвътре. Начинът, по който се представяте и колко ефективно използвате силните си страни, ще отразява вашата интелигентност, вашата вътрешна сила и самочувствие.

За да привлечете богат мъж, научете се на добри обноски

Богатите мъже се движат в общество, където познаването на нравите и социалния етикет е задължително. Дори членовете на това общество да не могат да се похвалят с богата семейна история, те са изминали дълъг път, който ги е научил на много. Следователно, спътникът на богатия човек трябва да бъде проницателен и общителен. Трябва да може да намери подход към всеки, да изглади неудобна ситуация и да поддържа нормален разговор.

Намерете общи интереси

Малко вероятно е да се намери богат мъж в закусвалня или супермаркет близо до дома ви. Започнете да посещавате места, където се събират успешни хора – добри фитнес зали, ресторанти, социални събития, бизнес партита и т.н. Тоалетът ви трябва да отговаря на дрескода на събитието и ако роклята може да е съвсем семпла, то аксесоарите и обувките трябва да са качествени.

Постоянно се развивайте

Богатият човек може да си позволи много, но винаги има нещо, което не може да се купи с пари – благородство, добри обноски, симпатия, преданост. Истинската любов и грижа не са вродени качества, те трябва да се научат. Научете се да бъдете женствени, научете се да приемате и разбирате другия човек, неговите физически и емоционални нужди.

Успешните хора имат достатъчно конкуренция в бизнеса, така че у дома те искат да се чувстват сигурни и в центъра на вниманието, да бъдат най-добрите и най-желаните. Има много красиви и умни жени, но ако искате да станете единствената, ще трябва да се научите да разбирате и приемате човека с всичките му силни и слаби страни.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts