31

авг.

Какво да очаквате от брака в зависимост от месеца на вашата сватба

Дали съюзът ще бъде силен или хармоничен зависи, наред с други неща, и от месеца, през който официално сте регистрирали връзката си

Има много ритуали, свързани с брака. Да, че някои младоженци не вярват в никакви знаци. Въпреки това, от древни времена е обичайно да се спазват традиции, които носят опита, натрупан от хората, по-специално по отношение на най-добрия месец за сватба.

Януари

Според древните сказания сватба, която се е случила в началото на годината, не е берекетна. Като се ожените през януари, може да останете вдовец или вдовец рано. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че преди славяните често са организирали сватбите през зимата. Не заради друго, а заради многото свободно време, за разлика от пролетта и лятото, която се сее и се прибира реколтата.

Февруари

Хармонични, дългосрочни отношения очакват бъдещите съпрузи, които са се оженили през този месец, въпреки силните студове.

Март

Мартенските бракове обещават преместването на един от съпрузите. Обикновено това са международни бракове, при които един от младоженците трябва да напусне страната си и да отиде в чужда страна. Сключването на брак през март ще бъде чудесен вариант за онези, които искат да се оженят за чужденец или поне за човек, който живее далеч от родното им място.

Април

Сватбата през април може да обещае нестабилност за партньорите и остри контрасти – нещо като да се возите на увеселително влакче. Все пак през пролетта всичко оживява. Според други сватбени поверия сключването на брак през пролетта е гаранция за дълги любовни чувства. Така погледнато, месец април е много противоречив.

Май

Поверието предупреждава, че майската сватба означава да страдате през целия си живот или да изпитвате трудности. Според народните вярвания съпрузите, които са се сгодили през този месец, ще съжаляват. Такъв избор обещава изневяра, тормоз и други негативни неща.

Юни

Първият месец на лятото е един от най-благоприятните периоди за брак. След като се оженят през юни, младоженците ще се разбират и ще живеят в пълна хармония. Сватбата през юни е ключът към сладък семеен живот.

Юли

Средата на лятото се счита за не толкова добър период за брак в сравнение с първия месец на лятото. Животът на младоженците може да не е толкова успешен. Успехът на един брак зависи 90% от двойката. Но според други източници юли е един от неутралните месеци. Както младите хора се отнасят един към друг, така и ще се развият отношенията им.

Август

Това е чудесен месец за брачна церемония. Младите съпрузи не само ще живеят добре в брака, но и ще станат отлични приятели, между които ще има пълно взаимно разбирателство. Бракът през август е подходящ за хора със страстен темперамент. Животът им ще бъде изпълнен с ярки моменти.

Септември

Сключването на брак през септември е за предпочитане. Животът след септемврийската сватба ще тече с премерено темпо. Брачният съюз ще бъде надеждна връзка, макар и без кой знае какви страсти и чувства. Любовта и уважението обаче винаги ще присъстват в живота на младоженците. Бракът през септември обещава стабилност и спокоен живот.

Октомври

Сватбата през октомври може да обещае трудности за младите съпрузи. В отношенията на младоженците, сключили брак през този красив есенен месец, може да има объркващи и нестабилни моменти. Младите хора, които сключват брак през октомври, може да са нещастни в семейния живот поради конфликти и недоразумения.

Ноември

Бракът, сключен през този месец, ще донесе изобилие и материално благополучие. Младоженците ще обръщат повече внимание на финансовата стабилност, отколкото на любовната страст. Въпреки че този есенен месец обикновено е с лошо време, прогнозите и знаците за сватбеното тържество обикновено са добри.

Декември

Счита се за благоприятен месец. Съпрузите ще бъдат щастливи, ще имат много наследници, а самите те ще преживеят много радостни моменти в съвместния си живот. Сключването на брак през декември е добре за онези младоженци, които ценят много любовта си.

Източник: www.brides.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts