Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Съществуват безкрайно много начини, с които да подскажем на Вселената какво се крие в душата ни, за какво мечтаем

За следния ритуал ще имате нужда от връзки за обувки. Може да са с различен цвят, добре да не са черни. Не защото черното е лош цвят, а заради това, че той ограничава нашето световъзприятие. При това няма никакво значение дали връзките са нови, или неизползвани.

Намислете желанието си, държейки връзките в ръце. Отнесете се отговорно към този процес. Важно е във формулировката да няма излишни думи, минало или бъдеще време, и отрицания. Колкото по-ясно е желанието ви, толкова по-скоро ще се реализира в живота!

Отидете в дома си, там да го привържете. Желателно е това да е някакъв ваш кът или пространство, където обичате да прекарвате свободното си време.

Връзките може да завържете на вратата на шкафа, на дръжката, на стола, на леглото и т.н. Преди да започнете, произнесете на глас заветното си желание и след това завържете връзките за обувки с думите:„Завързвам връзка, желанието към себе си привързвам“.

И това е всичко. Един възел е напълно достатъчен. Но ако искате да направите повече, няма ограничения. Постъпете така, както ви подсказва сърцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Как да умножите парите без да се изгърбвате от работа?

Училищата в Япония – тормоз, дисциплина и самоубийства