Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Съществуват безкрайно много начини, с които да подскажем на Вселената какво се крие в душата ни, за какво мечтаем

За следния ритуал ще имате нужда от връзки за обувки. Може да са с различен цвят, добре да не са черни. Не защото черното е лош цвят, а заради това, че той ограничава нашето световъзприятие. При това няма никакво значение дали връзките са нови, или неизползвани.

Намислете желанието си, държейки връзките в ръце. Отнесете се отговорно към този процес. Важно е във формулировката да няма излишни думи, минало или бъдеще време, и отрицания. Колкото по-ясно е желанието ви, толкова по-скоро ще се реализира в живота!

Отидете в дома си, там да го привържете. Желателно е това да е някакъв ваш кът или пространство, където обичате да прекарвате свободното си време.

Връзките може да завържете на вратата на шкафа, на дръжката, на стола, на леглото и т.н. Преди да започнете, произнесете на глас заветното си желание и след това завържете връзките за обувки с думите:„Завързвам връзка, желанието към себе си привързвам“.

И това е всичко. Един възел е напълно достатъчен. Но ако искате да направите повече, няма ограничения. Постъпете така, както ви подсказва сърцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Как да умножите парите без да се изгърбвате от работа?

Училищата в Япония – тормоз, дисциплина и самоубийства