Зрели жени дават съвети: ето как да накараш мъжете да тичат след теб

Правилата са прости и не е трудно да се следват

Всяка жена, независимо от възрастта, иска да бъде желана и да привлича погледите на мъжете. Именно това позволява на жените да се чувстват красиви, повишава самооценката и укрепва увереността в себе си. А също така й се иска да й обърне внимание достоен мъж, с когото може да се построи връзка.

Но как да се направи това? Очевидно трябва да се попита опитна жена, която е щастлива в брака.

Как да привлечете достоен мъж

1. Бъди красива
Ще кажеш, че това е банално. Но работата не е във външната красота, каквато не всеки има. Има съвсем невзрачни девойки, които са преследвани от мъжете. Красотата трябва да бъде вътрешна. Трябва да откриеш в себе си най-красивото и да го превърнеш в свое предимство. Мъжете обичат тези жени, в които има нещо особено.


2. Отличавай се от другите
Това е продължение на предишния съвет. Нужно е да можете да се представяте. И тук няма универсален съвет за всички, просто помисли кои са най-добрите ти качества, в кое са твоите плюсове и минуси. Когато ги разбереш, подчертай своите достойнства и скрий недостатъците. Това се касае както за външността, така и за характера.

3. Усмихвай се
Топлата и искрена усмивка е способна да върши истински чудеса. Когато жената се усмихва, тя е способна да очарова всеки мъж.

4. Работи над себе си
Те искаш да очароваш подходящия мъж, а това означава сама да се пригодиш. Трябва не само да изглеждаш добре. За мъжа е важно, когато жената може да поддържа разговор. Най-често мъжете не се женят за ослепителни красавици, а за обикновени жени, с които имат какво да си кажат. Развивайте се и винаги учете нещо ново.

5. Поддържай се
Не става въпрос да харчите огромни суми за скъпоструващи процедури. Въпросът е да се грижиш за себе си и тялото си. Повече от всичко мъжете ценят естествената красота. Трябва да се следи кожата да бъде поддържана, дрехите спретнати, а прическата да е в ред. Именно тези детайли правят жената елегантна.

6. Не бъди арогантна
Никой не обича всезнайковците. Не трябва да доказваш на мъжете, че си по-умна и, че знаеш всичко на света. В крайна сметка не е необходимо да се прави това направо. Умей да слушаш и да поддържаш разговор без надменност. Понякога е по-добре да смириш гордостта си.


7. Не давай вид, че мъжът не ти е необходим
Ще се съгласиш, че едва ли един мъж ще бъде привлечен от жена, която явно му показва, че не се нуждае от мъж. Понякога е добре да показваш на мъжа, че той е важен за теб, че правиш някои неща за него, че той даже е незаменим. Това подкупва мъжете.


8. Бъди грижовна
Мъжете като котките много обичат грижата и ласките. Мнозина може да не се съгласят, но грижовната жена, която готви добре и може да изглади ризата, може да покори сърцето на мъжа. И това не означава, че жената трябва да бъде домошарка – просто грижовна и внимателна.

9. Дръж се на положение
Колкото и да ти се иска да впечатлиш мъжа, никога не губи лицето си. Знай си цената и я отстоявай. Ако видиш, че мъgът не те цени и не проявява дължимата грижа и уважение, то той не е твоят мъж. Както казва героинята от сериала „Анатомия на страстта“: „Помни, че слънцето си ти, а не той.“


10. Покани го на чаша кафе
Този прийом е стар като света. Ако човекът ти харесва, просто го покани на чаша кафе. Като завържете разговор, имаш шанса да го очароваш. Чашата кафе е станала началото на не едно семейство.

Съветите са пределно прости и да ги следваш не е кой знае колко трудно. И те действително работят! Към всичко казано може да се добави още нещо: каквото и да се случва, винаги трябва да останеш себе си. Ако това е твоят мъж, той ще те обикне такава, каквато си.

Так Просто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Тези хора знаят как да си разнообразят живота

Откриха Формулата на катастрофите