Знаете ли кои изобретения противоречат на законите на физиката?

Когато видите тези изобретения, няма да повярвате на очите си

А когато узнаете, че те вече съществуват, ще разберете, че сте се оказали в бъдещето

Батерия на Карпен

Човечеството е направило поредната крачка към изобретяването на вечен двигател, тъй като тази батерия работи постоянно. Карпен я изобретява през втората половина на XX в, но творението му не е оценено. Едва 60 години по-късно батерията е открита в склад и е установено, че тя все още работи и дава стабилно напрежение.

Ефектът на Хътчисън

Канадският инженер изобретател Джон Хътчисън се опитва да повтори много експерименти на Никола Тесла. Резултатът от опитите му са невероятни физически ефекти, които не могат да бъдат обяснени от гледна точка на съвременната наука. Сред тях е левитацията на тежки обекти, произволното разпадане на метални предмети, сплав от разнородни материали – като метал и дърво например, аномално нагряване на металите при липса на горящи вещества в близост до тях.
За опитите си Хътчисън използва източници на високо напрежение – обикновено генератора на Ван де Граф и две или повече бобини на Тесла. Съвкупността от явленията, случайно открити по време на опитите, е наречена ефект на Хътчисън.

Този ефект привлича вниманието на физици, езотерици и уфолози. Никой не успява да повтори експериментите на канадския изобретател, затова мнозина скептици го наричат мистификатор и мошеник. Но не може да се отрече, че нашият свят таи множество загадки, които засега все още нямат решение.
Може би просто все още не е настъпило времето, когато тези тайни ще се разкрият на човечеството.

Вещество с отрицателна маса

Трудно е да си представим, че масата може да е отрицателна, но е напълно възможно. Този феномен е характерен с това, че обектът се движи в обратна посока. Представете си, че сте търкулнали камък по равна повърхност, а той се насочва към вас, а не в посоката, в която сте го изпратили. Приблизително същото се случва и при отрицателна маса.

Пумпал на Томсън

За разлика от класическия пумпал, този не губи равновесието си дори ако го обърнете наобратно. Той се преобръща и основата му се оказва отгоре.

Генератор на Паул Бауман

Швейцарското градче Яинден от години живее без електростанция. Причината е, че си имат собствен магнитен генератор, изобретен от Паул Бауман през 80-те години. Тестатикз – така се нарича това изобретение, което работи без гориво и до ден-днешен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Масаж на скалпа за силна коса

Ето как в древността са печелили облози с ум и хитрост!