фрази за мъжа

5

фев.

За жени: 12 вълшебни фрази, които ще ви го поднесат на тепсия!

Изкуството за общуване с мъжете не се изучава в училище, всичко трябва да се постигне от собствен опит. Колко потенциални кандидати са изгубени само защото момичетата не умеят да изразяват правилно чувствата си. Повярвайте, мъжете се страхуват да се разкрият точно толкова, колкото и жените, пише руският сайт „Так просто“.

Опасявайки се да не се окажат слаби, обсесивни или още по-лошо – отхвърлени, влюбените хора пренебрегват прости правила за общуване. Ако при партньорите не върви диалогът, как могат да станат близки хора?

За да заинтригуваш и предразположиш мъжа, помни и дръж под внимание тези прости фрази:
Как да общуваме с мъжете

1. „Ти си истински джентълмен!“
Няма нищо по-приятно за мъжа от това да го ласкаеш. Произнасяй тази фраза, когато той се старае да се държи като рицар, за да те впечатли.

2. „Винаги научавам нещо ново, когато си говорим.“
Използвай тази фраза, за да покажеш, че ти е интересно с него. Нека той знае, че ти цениш високо неговите интелектуални способности.

Тази фраза много ласкае мъжкото самолюбие. Но да я казвате си струва само тогава, когато се явява истина.

3. „Ти знаеш как да оправиш деня ми!“
Дай му да разбере, че той е слънчев лъч в живота ти. Тази фраза ще го застави да се почувства важен, и тогава той сам ще се постарае да те направи щастлива.

4. „Рядко се срещат амбициозни и решителни като теб!“Дори на ранен етап тази фраза дава на мъжа да разбере, че му се доверяват в решенията, които взима. Такава настройка му дава увереност, че ти наистина не си против да изградиш бъдещето си с него.

5. „Не мога да дочакам следващата ни среща.“
Тези думи ще приведат мъжа във възторжено очакване на вашата следваща среща. Демонстрирай му своята признателност за приятното общуване. Увери го в това, че ти харесва да бъдеш с него и чакаш с нетърпение неговата компания.

Следващите фрази са подходящи за вече установени отношения.

1. „Как бих искала да си до мен в момента.“
Абсолютно нормално е да искаш да виждаш човека до теб постоянно. Мъжете обичат да чувстват, че са необходими и важни в живота на жените. Покажи му, че ти е добре, когато е до теб.

2. „Само с теб разбрах какво е любов.“
Колкото и сантиментално да звучи, нека твоят мъж знае, че преди него си нямала такава любов. Това ще го накара да се почувства единствен и неповторим.

3. „До теб от нищо не ме е страх.“
Мъжът обича да се чувства силен, способен да обезпечи своята жена. Покажи му, че до него се чувстваш като зад каменна стена.

4. „Ти винаги можеш да ме разсмееш.“
След толкова години семеен живот, той винаги успява да украси деня ти. И той трябва да знае, че е способен да те радва, дори когато си тъжна.

5. „Никога не ми е толкова хубаво, както когато съм с теб.“
Ти самата си знаеш, че ще преживееш и без него. Ти си силна и независима. Не ти е нужен мъж, за да си себедостатъчна. И твоят партньор знае това. Но ти искаш да бъдеш с него просто за това, защото е толкова значим. Дай му да разбере, че с никой друг не се чувстваш толкова добре, както с него.

6. „Не мога да изразя с думи колко те обичам.“
Фразата може да показва възможно най-тромавото обяснение в любов от твоя страна. Но мъжът ти ще я оцени, ако я казваш с цялата си искреност.

7. „Искам да виждам очите ти през средващите 50 години от живота си.“
Кажи му, че твоето бъдеще е свързано с него и не мислиш нищо друго. Кажи му че и след 50 години пак ще искаш да го държиш за ръката, да го гледаш в очите. Той пак ще бъде единственият, с когото ще искаш да бъдеш.

Изучи характера на партньора си, преди да започнеш да му казваш тези обезоръжаващи фрази. Помни, че общуването между жените и мъжете, построено върху фалша и кокетството, няма да доведе до нищо добро. Да завъртиш главата и дадеш лъжливи надежди на някого, може да разруши нечий живот. И това завинаги ще остави в сърцето на човека дълбока рана и недоверие към хората.


Но ако чувстваш, че си намерила сродна душа, то не трябва да го криеш. Ние сме възпитани така, че считаме за слабост проявата на искреност в отношенията.
Постарай се твоите отношения да бъдат тихо убежище в този свят на ласкателство, лицемерие, егоизъм и жестокост.

Вече знаеш, че трябва да говориш с мъжа, ако искаш да му харесаш и тези фрази могат да бъдат от полза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts