6

юни

Жените от тези 4 знака на зодиака най-често са самотни и ето защо

Проверете дали сте една от тях

Ние сме нежни и романтични, мистериозни, чувствени и емоционални. Родени сме не само да украсяваме този свят със себе си. Любов, взаимоотношения, семейство – това са мечтите и подсъзнателните желания на много от представителките на нежния пол. Но някои нямат особен късмет в личния живот и кариерата им става приоритет.

Нека разберем жените от кои зодиакални знаци са най-често самотни и защо.

Овен

Огнената и страстна жена Овен е възпрепятствана от егоизма и независимостта. Тя е роден лидер. Такава жена може лесно да се справи с традиционно мъжките дейности. Тя лесно ще провери нивото на маслото под капака на колата и ще е в състояние да управлява голямо предприятие. Изключително упорита и трудолюбива, тя постига всякакви цели и се справя с най-трудните задачи.

Овните са жени с характер. Те знаят как да се справят без мъж и се гордеят с тази своя независимост. Жената-Овен не трябва да има връзка, за да се чувства пълноценна. Само силен и независим мъж може да озари самотата на такава жена, която ще се възхищава на способността му да командва парада през деня и страстно да разкъсва дантелено бельо ѝ през нощта.

Близнаци

Очарователните Близнаци са умни и винаги готови да общуват. Такава жена е родена за удоволствия и приключения. Има завладяващ и непринуден смях и може да седи на едно място само докато говори по телефона. Тя лесно намира общ език и се сприятелява с мъжете. Но това приятелство може да не продължи дълго, ако младият мъж даде дори и най-малък намек, че е време да преминат на ново ниво.

Жената Близнаци, с цялата си ексцентричност, стриктно следи личните й граници да са добре очертани и не позволява да бъдат нарушавани. Такива жени избират лесни и нетрайни връзки, след края на които предпочитат да „останат приятели“.

Близнаците не обичат обвързването, имат нужда от свобода. Тяхната непредсказуемост и променливост най-често плашат партньора и пречат на стабилните отношения. Такова положение подлежи на промяна само ако избраникът е много енергичен, общителен и интелигентен мъж, с когото животът й ще продължи да кипи, но имайте предвид, че човек с развито чувство за собственост до нея рискува да полудее.

Стрелец

Слънчевата и енергична жена Стрелец предпочита да изразходва енергията си в много посоки, но не и да готви супи или да пече пайове. Една такава жена не бърза да изгражда отношения. Тя се стреми животът й да бъде светъл, кипящ, наситен със събития. Тихият и спокоен семеен живот не е за нея.

Жената Стрелец активно участва в различни социални събития, създава връзки и опознава света около себе си. Често си позволява да флиртува, но това е просто игра по нейните правила. Не трябва да разчитате на нещо повече – тази жена все така ще остане недостъпна. Максимумът, на който можете да се надявате: да се възхищавате и да й подарявате красиви букети.

Стрелецът винаги се стреми да бъде независим във всичко и няма да позволи на никого да му отнеме свободата. Когато всички цели са постигнати и авантюризмът е заменен от спокойствие, жената Стрелец може и да реши, че е време да изгради отношения. Тогава тя сама ще избере партньор за себе си. Безполезно е да се съпротивлявате. Тя ще получи това, което иска.

Водолей

Креативната, талантлива жена Водолей е една от най-непредсказуемите! Тя е в постоянно търсене на нещо ново: идеи, възможности, перспективи, но не и връзки. Индивидуалността и нейният собствен комфорт са по-важни за нея от мнението на някой друг.

Такива жени са много общителни, имат много приятели, обичат да бъдат в голям екип. В същото време не позволяват на никого да се грижи за тях, подчертавайки своята независимост. Самоувереността и нежеланието за намиране на компромиси не играят в нейна полза, но тя дори не мисли за промяна.

Вместо среща тя ще избере всичко останало: кариера, хобита, парти с приятели. Свободата е важна за нея и връзките са приемливи, ако партньорът се адаптира напълно към нея и нейния график. Тя винаги има достатъчен брой дела, които ще бъдат приоритетни. Не всеки мъж е готов да играе втора цигулка, така че рано или късно жената Водолей остава сама.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts