15

мар.

Жените, които сбъдват кошмарите на мъжете

Това са няколко типа на жените, които мъжете наричат кошмарни

Най-общо, това са и характери на жените, които мъжете меко казано ненавиждат и предпочитат да ги избягват.

Продавачка на пазара

Съвсем не е задължително жените от този тип да са продавачки – могат да работят навсякъде. Но въпреки това не могат да се отърват от маниерите си на улични търговки. Обикновено те се проявяват в различни екстремални ситуации и често в конфликти с мъже. Вероятно, ако се замисли, всяка жена може да си спомни как се е държала неблагопристойно при спор с любимия: крещяла е, ругаела е, а може би дори е чупела съдове. „Продавачката“ „живее“ у всяка жена и с нея може и трябва да се борим.

Постарайте се да анализирате евентуалните черти, по които наподобявате този типаж. Може би обичате да говорите високо в автобуса, да настоявате истерично за нова покупка пред мъжа си, да правите ехидни забележки на околните с повод и без повод. Помислете как да изкорените подобни черти, защото не само мъжете, но и никой не обича такива жени.

Бизнесдама

Жената, която е постигнала всичко сама и може да сложи всекиго в джоба си. Косите -стегнати в кок, строг костюм, не признава мъжете за хора, затова силният пол старателно избягва подобни персони. Освен това малко са мъжете, които харесват преуспяваща жена, накърняваща самолюбието им. Кариеристките са избягвани и затова, че при тях напълно липсват качествата, присъщи на обикновената жена. Прекалено напориста, със стремеж за постигане на целта на всяка цена, с умение да управлява и да бъде твърда, характеризират бизнесдамата. А всеки мъж търси у своята спътница нежност, покорност, любов. Така „желязната лейди“ си остава в горда самота.

А е достатъчно само малко да се поотпусне, да забрави за кратко за работата. Да си поплаче по женски над нещастния си живот, да посети козметичен салон, да престане да командва в леглото. И обезателно ще бъде забелязана и обикната.

Хойкаща жена

Неприятна и непредсказуема особа. Мъжете смятат, че тя е такава от глупост. За тях женската изневяра е свързана с някакъв физически недостатък на партньора. В такъв случай всеки мъж е готов да вземе участие в „поставянето на рога“ и да се посмее над своя съперник. Но самият той няма да търпи такава спътница в живота си. С подобно поведение жената накърнява неговото самолюбие.

Когато мъж срещне такава представителна на няколко хойкащи представителки на прекрасния пол, той започва да мисли, че всички жени са такива. Това обижда нормалната дама и тя го напуска или без дори да го желае, започва да оправдава очакванията на партньора си и му изневерява. Получава се омагьосан кръг, за който са виновни хойкащите дами.

Истеричка

Подобно поведение избират много жени. Сълзи, викове, истерика, заплахи да сложат край на живота си, изхвърляне на вещите на любимия през балкона…

Жените, които са свикнали постоянно да се навиват и самосъжаляват, действително стават плачливи и крайно неуравновесени. Истеричката постоянно е в депресия, има куп проблеми и е вечно затрупана с тях.

Повод за депресията й може да стане всяка дреболия. Понякога нещата достигат до крайност и жената започва да се оплаква от съпруга си на самия него!? Страдалките и истеричките предизвикват само съжаление. А
нима можеш да бъдеш с един човек само от жалост?

Бъбривка

Смисълът на живота на такъв човек е постоянно да се намира в центъра на вниманието. Тази дама се старае да носи радост на околните. Често можете да видите такива жени да пърхат като птички, да прелитат от клонче на клонче и бързо предизвикват умора. На човек му се иска да избяга по-далече от тях. Те разказват всичко на приятелките си – какво са закусвали, за интимната си хигиена и т.н…

Бъбривката искрено вярва, че общуването с нея носи радост за всички. Когато срещнат такава дама, мъжете се надяват, че тя ще замълчи поне в леглото. Но този типаж е неуморен дори по време на интимен контакт. Това е най-неприятният вариант.

Затова силният пол бяга от такава жена като от огън. Мъжът сменя телефона си и едва след като се отърве напълно, въздъхва с облекчение…

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts