23

авг.

Ето с тези мъже трябва да внимавате, ако решите да се обвързвате

Тези два типа мъже не са чак толкова страшни, но в първите месеци от вашата връзка може да бъдат трудни за разбиране


ТИП „САТУРН“

Той е точен като часовник. Ако всяка сутрин точно в 9.00 покрай вашия прозорец тича сериозна и вглъбена личност, а след това същата личност точно в 10.00 влиза в ресторанта за закуска, става дума за „сатурнианец”. На външен вид прилича на държавен служител, но дори да не е така, все пак е постигнал много в живота. Почти е невъзможно да спечелите благоразположението му по време на отпуската – той дълго ще се вглежда, преди да се реши на връзка. Шансовете не са големи, но все пак.

Постарайте се да разузнаете повече за неговите увлечения и да ги споделите: можете да се разминете при сутрешния крос, да се засечете в библиотеката, на риболов и т.н. Помолете за съвет – той ужасно обича да съветва, и от този момент ще поеме опекунство над вас. А след това, току-виж, се очертае и съвместното ви бъдеще. При това то ще бъде дълго – типът „Сатурн” не се разделя току-така с жените.

ТИП „ПЛУТОН”

Сумрачен господин, който раздава язвителни забележки и хипнотизира с поглед – това е най-точното описание на мъжа „плутонианец”. Той от първата минута на запознанството прави впечатление на силен и опитен човек.

Безполезно е да го завоювате, а да му противостоите, е невъзможно. Ако „плутонианецът” е решил, че смята да завърти роман с вас, така и ще стане. Практически нямате избор – гответе се да се потопите в бездна от страсти. При това безумието ще продължи и след края на отпуската: той често ще ви се обажда и от време на време ще ви определя срещи.

Но няма дД ви е лесно да доведете отношенията ви до брак. За него вие трябва да проявите невероятна сила на волята – да не реагирате на неговите прищевки, никога и нищо да не молите и по-често да му давате поводи за ревност. Едва тогава той ще постави в краката ви не само страстта си, но и своята свобода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts