11

ное.

Ето как да разберете дали ще се сбъдне желанието ви!

Човек е устроен така, че постоянно мечтае за нещо

И му е интересно да знае дали ще се осъществи това, което иска, или не си струва да хаби душевни сили, за да не се разочарова. Гаданията на желание го. Можете да гадаете, като използвате практически всякакви предмети и живи същества, които ви заобикалят, като започнете от свещи, съдове, книги с пая чето, плетящо паяжината си някъде в тъмните ъгли. Предлагами ви най-проверените гадания.

ПАСИАНС НА ЖЕЛАНИЕ

Вземете тесте от 36 карти. Намислете си желание. Старателно размесете картите и ги наредете в 4 реда по 8 карти с лицето надолу. В ръцете ви трябва да о4 карти. За да излезе пасиансът, трябва да отворите всички карти. Горният ред са нари, вторият купи, третият – спатии, четвъртият – пики. Картите трябва да се отворят от шестици до попове, от ляво надясно.

Вземате първата карта от тези, които са ви останали, след като сте наредили четирите реда, и намерете мястото й в пасианса. А картата, която е лежала на това място, поставяте там, където тя трябва да бъде. Можете да го правите, докато не се отвори асо от която и да е боя – него го изваждате настрани и вземате друга карта от четирите, останали след подреждането. И така, докато не излязат всички аса. Случва се сред четирите карти да има туз, понякога дори не един (веднага ги оставяте настрани и вземате следващата карта), но и в този случай пасиансът може да излезе – само че желанието няма да се сбъдне така бързо, както би ви се искало.

ГАДАНИЕ НА МОНЕТА

То е едно от най-елементарните гадания на желание. Намисляте желание и напосоки изваждате някоя монета от портфейла си. Ако е ези – желанието ще се сбъдне; ако е „тура”-няма да се сбъдне.

ГАДАНИЕ НА КАРТИ

Вземете тесте от 36 карти, намислете желание и след като разбъркате картите, извадете наслуки една. Ако картата е купа – желанието ще се изпълни много каро – ще се сбъдне, но след известно време; спатия – няма да се сбъдне. А ако сте извадили карта от боята пика, трябва да се откажете от желанието си колкото се може по-бързо, тъй като опитите да го осъществите, ще ви донесат нещастие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts