Енергетика на среброто

В Древна Гърция среброто е високо ценено. Смятано е за метал на мъдростта

Според езотериците то притежава мощен енергетически потенциал, но не е подходящо за всеки.

Среброто е способно да запазва емоциите и чувствата на този, който го носи. Затова то е категорично неподходящо за нечувствителни, емоционално студени, пресметливи и жестоки по характер хора. На тях този метал може дори да им навреди. Но най-често то само „си отива от тях“ – те или го губят, или сами се избавят от сребърния предмет.

Енергетиката на среброто е насочена към това да разкрива дълбочината на емоциите, усещанията, чувствата. Затова този метал е много подходящ за творческите натури. На тях среброто им помага да създават и откриват нещо ново, разкрива творческия им потенциал. Среброто покровителства добрите хора, искрените, с изтънчена чувствителност, неравнодушните. То е способно да привлече успеха в живота им.

Среброто притежава и силни защитни свойства, като предпазва притежателя си от вредните енергийни въздействия. Освен това то успокоява раздразнителните хора, прекалено емоционалните и невъздържаните. Затова е добре те да се снабдят с украшение от сребро или сребърен амулет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Очистване на организма със суроватка

Неща, които няма да научите от учебниците