Джон Лиър: Планетата Земя е вселенски затвор

Джон Лиър – бивш служител на ЦРУ на САЩ, дългогодишен пилот от ВВС на страната, твърди, че Земята е планета затвор, а Вселената съвсем не е устроена така, както ни я представят

След излизането си в оставка Лиър с години се занимава с разследване на това какво представлява нашата планета


Той разследва още и защо на Земята постоянно се случват аномални явления, които не се вписват в понятието „материалистически свят”.

Според него във Вселената има безкрайно множество планети, заселени с хуманоиди, които се намират на различно ниво на развитие на своята цивилизация. А Земята не е „синьо кълбо”, изгубено в безкрайното пространство на мирозданието, а планета затвор, където са изпращани за превъзпитание от други светове, които в Космоса наброяват милиарди. Това става чрез раждането им на Земята, а не буквално чрез изпращането им тук. Затова, умирайки, ние имаме възможност да се върнем в своя благоприятен хубав свят или да се отправим за втори или трети срок на „излежаване на наказанието” със съответните корективи (например няма да се родим преуспяващ бизнесмен, а безкрак просяк).

Джон Лиър твърди, че Луната е изкуствено тяло, създадено преди около 40 млн. години и „придърпано”към Земята преди около 15 000 г.

Това предизвиква ледников период на нашата планета. Може би е било замислено така. Но не се изключва и версията, че създадено в недрата на Юпитер, това е огромно космическо тяло заради повреда е „заседнало” край Земята.

На Луната живеят хуманоиди, които уфолозите наричат сиви и рептилоиди. Те наброяват около 250 милиона. Какво произвеждат и каква функция изпълняват в живота на нашата планета, не е известно. Но в недрата на земния спътник са разположени градовете, заводите и лабораториите им.

Според Джон Лиър лунната повърхност с кратерите е просто холограма. Затова никой не е извършвал никакви полети дотам. Световното правителство, което контролира всички страни, отдавна посещава Луната, Марс и други звездни обекти с апарати, създадени с технологиите на Никола Тесла, в които правителството на САЩ влага огромни средства през 1946 г. Затова полетите на американците до Луната и кацането на Бледоликата са чиста проба мистификация, необходима за отвличане на вниманието на обществеността. Най-вероятно на тази цел служат и всички други земни космически проекти.

В изказване пред заинтересована аудитория Джон Лиър неизменно подчертава: „Нямам никакви материални доказателства за това, което говоря. И това далеч не е случайно, иначе отдавна нямаше да бъда между живите. Затова всеки трябва да реши сам за себе си да вярва или да не вярва на всичко това. Но смятам, че за всеки разумен и зрял човек става ясно и без всякакви доказателства главното: че нашата Земя е затвор и ние просто преминаваме изпитанието, което сме заслужили. Затова на пръв поглед ни изглежда толкова несправедлив божественият промисъл. Всъщност мирозданието е хармонично. Затова не бива да завиждаме например на богатите негодници, които ги очаква нов срок в този земен затвор…”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте Чернобил и Припят, навярно най-призрачното място на света (СНИМКИ)

Физиогномика – виж формата на лицето, разбери що за чешит стои срещу теб