18

юли

40-годишната Джесика Симпсън изглежда като тийнейджърка без грим

Перфектна визия постигна Джесика Симпсън, без допълнителна обработка и дигитални корекции

Джесика Симпсън е вдъхновение за много жени. Ако искате да се отървете от всичко ненужно, не се колебайте да вземете пример от актрисата: тя отслабна с 45 кг, примири се с миналото и почти напълно изостави грима. Всички промени са добри за звездата и всеки ден тя се подобрява. Можете да се убедите в това, като разгледате последните снимки на Симпсън.

Джесика наскоро сподели нова снимка в своя Instagram. Кадърът се оказа много непринуден и домашен: актрисата с небрежен кок лежеше на пода, под нея имаше подложка за йога с леопардов принт, а до нея удобно се беше настанило куче. „В зависимост от настроението си избирам щампа на моята постелка“, беше написала тя, като обяснение над снимката. Въпреки това не сладкото кученце привлече вниманието на феновете, а самата Симпсън.

Звездата се появи пред камерата без грим, а нейното изчистено, добре поддържано лице предизвика истинска наслада сред всички фенове. Без ретуш, фотошоп, контуриране и друга магия, 40-годишната Джесика изглеждаше наполовина на възрастта си! И не всички нейни колежки в Холивуд могат да се похвалят с толкова перфектни скули.

Не е изненадващо, че последователите на Джесика бяха щедри с харесванията и комплиментите. „Красота“, „Изглеждаш толкова млада!“, „Красива жена“, „Толкова си сладка“, „Разкошна както винаги“, написаха й в коментарите. Вярно, на някои им се струваше, че лицето на Симпсън изглежда твърде изнемощяло, а актрисата видимо е отслабнала още повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts