3

окт.

Дженифър Анистън обясни защо предпочита да е сама

52-годишната Дженифър Анистън е сама в продължение на четири години, но не съжалява за продължителната пауза

Дженифър Анистън редовно влиза в списъка на самотните звезди и разбива рейтингите на знаменитости, които нямат късмет в личния си живот. Актрисата обаче не е съгласна с това: тя заявява, че цялата история с „горката самотна Джен“, която таблоидите толкова много обичат, изобщо не е за нея.

Последната връзка на звездата „Приятели“ приключи през 2017 г. Тогава тя обяви раздяла с актьора Джъстин Теру, а година по -късно двойката се разведе. И оттогава Анистън не е била във връзка с никой друг, а слуховете за подновяване на аферата с Брад Пит остават непотвърдени. И сега, четири години по -късно, актрисата реши да признае истинската причина за своята самота.

Според Дженифър през цялото това време на хоризонта не е имало наистина значим кандидат

И ако имаше, тогава Анистън можеше просто да не го забележи: през това време тя реши да обърне внимание на себе си, а не на други хора.

„Не исках да влизам във връзка дълго време. Наистина ми хареса да бъда независима жена, без да съм част от двойка. От 20 -годишна имах връзки от време на време, така че имаше нещо наистина приятно в това да намеря време и за себе си “, сподели Анистън в ефира на подкаста „Обяд с Брус“.

Както се подразбира, Дженифър говори в минало време. И с добра причина – сега тя най -накрая се възстанови от развода и е готова за нов роман.

„Мисля, че е време. Готова съм да се споделя живота си с друг човек“, призна актрисата.

Освен това, тя изброи качествата, които са важни за нея, и които бъдещия избраник трябва да притежава. И така, Анистън вярва, че мъжът трябва да има чувство за хумор, да бъде уверен, но не самонадеян, щедър и мил към хората. Лекотата на общуване е важен показател за звездата, особено по време на първия разговор. И, разбира се, той трябва да се целува добре.

Актрисата вече е описала идеалния, според нея, мъж. По -рано тя отбеляза, че вижда партньора си като човек, далеч от киното и живеещ съвсем обикновен живот.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts