Детски легла на два етажа

26

мар.

Детски легла на два етажа- всичко, което трябва да знаете

Преди да инвестират в детски двуетажни легла, родителите трябва да си зададат редица въпроси и да имат ясни отговори

Детските двуетажни легла без съмнение са мечтата на много деца. Те са идеални, когато става въпрос за споделяне на една спалня между две или повече деца, особено ако стаята е малка.

Ето защо ще ви разкажем за нещата, които трябва да имате предвид, ако мислите да купите един от тях за вашите малки.

На каква възраст децата могат да спят в двуетажно легло?

Детските двуетажни легла са подходящи от петгодишна възраст.

За новите родители е трудно да определят подходящата възраст за много неща. Е, приблизителната възраст, на която малките могат да започнат да спят в двуетажно легло, е от пет години. На тази възраст те вече спят дълбоко, осъзнават движенията си и могат да се качват и слизат по стълбите без чужда помощ.

Сега може би се чудите до каква възраст могат да спят в този тип легло. В зависимост от модела, отговорът е просто, докато решат да не го правят повече. Има някои детски двуетажни легла, които са проектирани да се адаптират към размера на децата, докато растат.

Безопасни ли са детските двуетажни легла?

Разбира се, всички ние се тревожим за безопасността на нашите деца и е успокояващо да знаем, че детските двуетажни легла са доста безопасни. В зависимост от дизайна, някои имат защитни релси от четирите страни. Това означава, че независимо дали вашите деца спят отгоре или отдолу, те ще бъдат в пълна безопасност.

Освен това безопасността може да се увеличи чрез поставяне на леглото в ъгъл, така че стените да действат като протектори. По същия начин е необходимо сигурно да свържете всички части на леглата заедно.

Какви са идеалните измервания?

Идеалните размери на двуетажните легла за вашите деца са относителни, тъй като зависят от пространството, което имате на разположение за спалнята на вашите деца. Може дори да успеете да намерите компания, която да построи двуетажните легла по поръчка за вас.

Сега нещо друго, което трябва да имате предвид, е височината на горното легло. Заедно с матрака трябва да се остави пространство от 60 сантиметра, за да може детето ви да се движи безопасно и лесно. Разбира се, ако децата ви са високи, тогава трябва да увеличите измерването.

Видове детски двуетажни легла

Обяснихме всички отговори на типовете въпроси, които препоръчваме да сте наясно, преди да закупите детски двуетажни легла. Искаме обаче да разгледаме малко видовете двуетажни легла, от които трябва да избирате, за да можете да завършите насочването на покупката си.

  • Традиционните: двуетажни легла с еднакви размери и разположени едно над друго.
  • Тип влакче: модел, при който три легла се побират в една стая, две отдолу и едно отгоре.
  • L-образни двуетажни легла: подобно на предишния модел, където има три легла, долните две са разположени изключително в L-форма.
  • На нивото на земята: тези двуетажни легла, както споменахме преди, са идеални за малки стаи с ниски тавани.
  • Сгъваеми двуетажни легла: втора опция, когато става въпрос за малки спални, тъй като те могат да бъдат сгънати, за да се насладите на наличното пространство през деня.
  • Окачени двуетажни легла: както показва името им, те обикновено са вградени двуетажни легла и са окачени на тавана.
  • Във формата на къща: което добавя плюс чрез дизайна и надхвърля леглата. Разполагат с пързалки, прозорци, завеси и други елементи, които ще се харесат на вашите деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts