Стрии и отпусната кожа: Деми Мур публикува най-честното си бикини селфи

И сме й благодарни за това

В началото на юли Деми Мур и дъщерите й участваха във фотосесия за реклама на бански костюми. На снимките 58-годишната холивудска красавица изглежда буквално на същата възраст като Талула, Скаут и Румър. Което, както се оказа по-късно, е много различно от това, което се наблюдава в реалния живот.

Всъщност, Мур е толкова стара, колкото и ние. В смисъл – тя е съвсем обикновена жена, с някои подобрения.

И разбира се – несъвършенства

Колкото и Деми да не обича пластичната хирургия (която си направи жестока шега с нея), природата не може да бъде заблудена. Дори след хиляди операции, изразходвайки милиони долари и много време за рехабилитация, е невъзможно да се отървете трайно от бръчките, пигментацията и отпуснатостта на кожата. Лекарите, разбира се, може да имат златни ръце, но не и машина на времето, която да върне младостта и свежия вид. Последните снимки на актрисата са ярко потвърждение за това.

Сега феновете могат да разгледат всички несъвършенства на звездата от първа ръка, с най-малките подробности. Има старчески петна, стрии и целулит. И знаете ли какво? С всичко това Деми все още изглежда невероятно привлекателна. Очевидно за нея борбата с възрастта продължава, без особено да се притеснява как ще изглежда до победата.

Струва си да се отбележи, че напоследък актрисата все повече се опитва да споделя честни снимки с последователите си, такива без Photoshop и прекомерно ретуширане. Очевидно едва сега Мур започва да се приема такава, каквато е – макар и не идеална, но от това не по-малко обичана от милиони фенове по света.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Психолог обяснява какви са причините за мъжката изневяра

5 съвета за почистване, които ще ви помогнат да се справите по-бързо