Синът на Мадона и Гай Ричи завладява модната индустрия

Роко Джон Ричи е роден на 11 август 2000 г. в семейството на известната американска певица Мадона и втория й съпруг, британския режисьор Гай Ричи

Звездните родители на Роко се развеждат през 2008 г., след което момчето живее с майка си няколко години, а след това се премества във Великобритания при баща си. Роко много прилича на Гай Ричи, особено в по-младите му години.

Младежът има свой собствен стил на обличане и това не е изненадващо, като се има предвид, че учи изящни изкуства в престижния Лондонски университет Central Saint Martins, където постъпва през есента на 2019 г.

Роко рядко се появява на публични места и не поддържа страници в социалните мрежи

Преди няколко дни синът на една от най-красивите холивудски двойки дебютира като модел. В навечерието на 21 -ия си рожден ден Роко участва в проект на списание The Rake.

Младежът действаше като модел на снимачната площадка в ретро стил

Той позира с костюми в духа на четиридесетте и петдесетте години на миналия век. Визията на Роко успяваше по най-добрият начин да предаде атмосферата на онова време.

В обикновения живот младежът харесва карирани костюми, тъмни костюми от три части, панталони с висока талия, едноредни якета и ризи с по-голяма яка.

Родителите на суперзвездата със сигурност ще се гордеят със сина си. Ето и още снимки на Роко от ежедневието. Снимките в уличен стил на младия мъж очевидно заслужават вниманието на модните критици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

диаабет

Каква е връзката между диабета и алкохола?

Американка измисли как да поддържа печката чиста, нарекоха я мързелива