23

апр.

Гадание с рози за сбъдване на желания

Ако искате да се научите да предсказвате бъдещето и да гадаете, ще споделим с вас начин за предвиждане на собствената съдба

Това е и начин за защита от негативно енергийно въздействие на черни магове и недоброжелатели.

ГАДАНИЕ ПО РОЗИ

Розата от векове се е смятала за магическо цвете. Смята се, че гръцкият бог на мълчанието заварва Венера в момента, когато приема любовника си. Купидон – синът на богинята, подкупва неканения гост с бяла роза, за да не разкаже на никого за видяното. От този ден това цвете става символ на мълчанието и тайната. Затова е добре да се гадае на бели рози.

Необходими са ви две пъпки на бяла роза (с дръжките) с еднакъв размер

Може да са купени от магазина или да са откъснати от храст. Поставете приготвените цветя във вода – в отделни вази. Същността на пророчеството е проста: пред вас стои изборът „или-или”. Едната от розите наречете за отговор „да”, другата – за „не”. Ако въпросът е труден, можете да използвате три и повече пъпки, но за начинаещите не се препоръчва да усложняват гаданието.

Наблюдавайте какво се случва с цветята. Да допуснем, че едната пъпка се разтвори по-бързо. Ако това е розата, символизираща „да”, то желанието ще се сбъдне или интересуващият ви въпрос ще се разреши във ваша полза. Ако е „не”, уви, не можете да разчитате на положителен отговор.

Друг вариант: едното цвете не се е променило, а другото е увехнало

Ако това е розата „да” – желанието няма да се изпълни или ситуацията ще се влоши, ако е „не” – всичко ще бъде добре. Обърнете внимание на това, че тези цветя увяхват бързо или бавно дори без да сте си намислили нещо специално. Могат да им влияят вашето душевно състояние и атмосферата в дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts