вамприски фейслифт

6

май

Вампирски фейслифт: най- иновативната технология за премахване на бръчките

Какво е вампирски фейслифт?

Vampire Facelift е иновативна козметична терапия, която съчетава дермални филъри и PRP, за да заличи годините от външния ви вид. Експертите по красота в Rejuv MedSpa препоръчват вампирския лифтинг за подобряване на тонуса и текстурата на кожата ви и за добавяне на обем, за да повдигнете увисването, което причинява линии и бръчки.

Какво е PRP?

Богатата на тромбоцити плазма е кръвен продукт, който експертите по красота създават от проба от собствената ви кръв. Той съдържа концентрирано количество от естествените лечебни свойства на тялото ви, включително тромбоцити, растежни фактори и специализирани клетки, които ускоряват заздравяването и регенерацията на клетките. PRP също така стимулира производството на колаген, който е протеинът, който придава на кожата млада, еластична сила.

Какво представляват дермалните филъри?

Дермалните филъри са естетични инжекции, които придават обем под кожата ви. С напредването на възрастта подкожната мазнина на лицето ви започва да намалява, което води до отпусната кожа и развитие на бръчки. Дермалните филъри действат като източник на заместваща мазнина за възстановяване на обема, добавяне на повдигане и изглаждане на тези линии.

Като част от вампирския лифтинг, дермалните филъри могат да се използват за повдигане на бузите, омекотяване на контурите на лицето и изглаждане на линиите на усмивка.

Какво мога да очаквам по време на моя вампирски лифтинг?

Вашият вампирски лифтинг е процес в три стъпки. Първо, вашият експерт по естетика инжектира дермалния филър в много специфични области на кожата ви въз основа на вашите естетически цели и масажира филъра на място. Трябва да забележите незабавно подобрение във външния вид след инжекциите с филър, но лечението все още не е приключило.

След това вашият специалист по естетика взема кръв от ръката ви и подготвя вашия PRP. Накрая, вашият специалист обезболява кожата ви и вашият PRP се инжектира на много специфични места на лицето ви, за да стимулира растежа на нови клетки, за да съживи външния ви вид.

Може да забележите зачервяване на мястото на вашия филър и PRP инжекции, но страничните ефекти не трябва да продължат дълго.

Както беше споменато по-горе, трябва да забележите подобрение във външния си вид незабавно, но подобренията трябва да продължат през следващите 2-3 месеца, тъй като лечебните клетки във вашия PRP генерират нова кожа, кръвоносни съдове и мастна тъкан, за да възстановят естествения ви младежки вид.

Най- вероятно вашият специалист ще ви препоръча да използвате слънцезащитен крем ежедневно, за да защитите кожата си след вампирския фейслифтинг.

Източник: https://www.rejuvmedspaorlando.com/https://pixabay.com/bg/photos

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts