15

мар.

„Били сте лъгани през цялото време“: бивш служител на Пентагона за НЛО

Бивш високопоставен служител на Министерството на отбраната на САЩ (Пентагонa) потвърди съществуването на извънземен живот

Луис Елизондо

Темата за живота на други планети винаги е интересувала човечеството. В продължение на много години различни хора, по различно време, на различни места се опитват да намерят доказателства за съществуването на извънземни.

И след като в средата на февруари американските военни свалиха неидентифицирани летящи обекти, прилитащи над територията на САЩ, темата за НЛО без преувеличение завладя целия свят. Дори и най-закоравелите скептици започнаха да мислят – ами ако извънземните наистина съществуват?

Да, изглежда че тази истина е била старателно крита от обикновените хора. Луис Елизондо, бивш директор на програмите за разследване на неидентифицирани въздушни заплахи, който е работил в Пентагона повече от 25 години, говори за това по време на събитие, организирано от To The Stars Academy of Arts & Science. To The Stars Academy of Arts е базирана в Сан Диего компания, съосновател на която е Том ДеЛонг, китарист на Blink-182 и Angels & Airwaves, Харолд Е. Путхоф и Джим Семиван. Състои се от аерокосмически, научни и развлекателни отдели.

Бившият служител на Пентагона потвърди предположението, че НЛО са феномен, който наистина съществува и е официално документиран

Така той отговори на въпрос, който се обсъжда, и върху който се размишлява от десетилетия.

Елизондо, който ръководи програмата на Министерството на отбраната на САЩ в продължение на почти десетилетие, каза : „Научих, че този феномен наистина е реален“

Например, един действително важен случай беше, когато американските авиатори са видели обект в небето без крила и изпускателна тръба. „Бял, продълговат, около 12 метра дълъг и около 4 метра широк“. Пилотът започна да преследва странния кораб, но изведнъж, в един миг, противно на всички закони на физиката, той се оказа в съвсем друга посока, зад американския самолет. И това е само една от многото невероятни ситуации, с които Луис Елизондо се сблъсква, докато работи в Министерството на отбраната.

„Моята мисия е да предизвикам застойната ситуация от последните 75 години, да сложа край на тайната за НЛО и да защитя разкриването на всичко онова, за което все още се мълчи. В крайна сметка, така ще стигнем до едно по-добро, по-пълно разбиране на тази велика мистерия.

Планирам да предоставя невиждани досега кадри от действителни правителствени системи на САЩ. Не размазани аматьорски снимки, а реални снимки, записи и видеоклипове“, каза Луис Елизондо.

В същото време бившият офицер отрича идеята за възможна враждебност от страна на неидентифицираните обекти

„Те не показаха очевидна враждебност“, каза Луис. „Но, онова което е необяснимо винаги се счита за потенциална заплаха, докато не се уверим, че това не е така“.

Астролозите и уфолозите не са съгласни с Елизондо по този въпрос. Те вярват, че извънземните може да са агресивни и да представляват опасност за цялото човечество.

Източник: www.independent.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts