16

ян.

5 снимки на новото гадже на Кание Уест (бившия на Ким Кардашиян)

От тях веднага става ясно защо Ким Кардашиян я мрази!

Ким Кардашиян

Спойлер: двете много си приличат.

Ким Кардашиян е една от най-известните жени на планетата, на чиято красота и сексапилни извивки се възхищават милиони мъже. И, разбира се – на която подражават милион жени.

Но в продължение на много години сърцето на Ким беше заето от един човек – Кание Уест. Двойката се сключи брак през 2014 г. на частна церемония, която струваше 100 000 долара.

След това Ким се появи с луксозна бяла рокля до пода от Maison Martin Margiela с висока цепка до бедрото и ревери, които подчертаваха нейният великолепен бюст. Кание изглеждаше не по-малко впечатляващо в черен смокинг.

Дълги години след церемонията двойката живее в любов и щастие, отглеждайки заедно своите четири деца. За мнозина този съюз стана показателен и изглеждаше силен, докато двойката изведнъж не подаде молба за развод.

След дълъг процес и делба на имуществото, знаменитостите заживяха свой собствен, отделен живот. Ким започна да се среща с Пийт Дейвидсън, а Кание предпочиташе да се забавлява с много и млади момичета.

Но всичко това само бяха PR романи. Всъщност, както се казва, сърцето на Кание беше заето от дизайнерката на собствената му марка Yeezy, Бианка Ченсори, почти от първата им среща. Романът им, според запознати, започнал миналата година и се развил толкова бурно, че запознати вече я наричат ​​“жената на рапъра“. Много клюкарски издания твърдят, че двамата дори са сключили таен брак.

Какво се знае за новата съпруга на рапъра – Бианка Ченсори?

Практически нищо. Бианка не е активна в социалните мрежи и почти няма информация за нея. Известно е само, че е родена в Мелбърн и е завършила там университет, след което се премества в Лос Анджелис, където започва работа в модната индустрия.

Вниманието на обществеността беше най-привлечено от външния вид на Бианка Ченсори. Оказа се, че новата жена на Кание Уест твърде много прилича на бившата жена на рапъра – Ким Кардашиян.

Можете ли да ги различите?

Ким намира този факт за твърде досаден. Tя приема Бианка за сериозен съперник и, както се оказва, не може да я понася. Даже направо я мрази! Това само доказва, че тази връзка на Кание, за разлика от пресилените романи с Ирина Шейк, Джулия Фокс и дузина други красавици, е съвсем реална.

5 снимки на новата жена на рапъра Кание Уест – всяка бивша би я намразила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts