анален оргазъм

5

фев.

Анален оргазъм- полезни съвети

Анален оргазъм: възможно ли е?

Ако се чудите дали е възможно да постигнете кулминация чрез анална стимулация, отговорът е да. Анусът е пълен с нервни окончания и правилната му манипулация може да бъде много вълнуваща за някои хора.

Разлики между P-точката и A-точката

Важно е да се уточни, че мъжете и жените изпитват аналния оргазъм по различен начин. При мъжете стимулацията на простатата е ключова, докато при жените отговорната зона е А-точката.

Какво е P-точката?

Цисполовите мъже и хората, причислени към мъжкия пол, се раждат с простата. Този орган с размер на орех е отговорен за голяма част от спермата, отделена по време на еякулация. При възбуда простатата се подува и правилното й натискане генерира голямо удоволствие и по-интензивни оргазми.

А какво е А-точката?

Жените нямат простата, но имат ерогенна зона, известна като А-точка, която им помага да изпитат интензивно анален оргазъм. Много от тях описват този тип кулминация като вълни от удоволствие, които се раждат дълбоко отвътре и се разпространяват в цялото тяло.

По време на анален секс тази точка, разположена на около 12 до 15 сантиметра във влагалището, се стимулира индиректно. Тъй като е зона, пълна с нервни окончания, тя увеличава възбудата, което и позволява да стане много увлажнена и можете да достигнете оргазъм по-бързо.

Предпазни мерки и съвети за постигане на анален оргазъм

Аналната стимулация може да бъде сексуална практика, която извършвате сами, чрез мастурбация, или може да бъде част от вас, която споделяте с други хора. Какъвто и да е случаят, има разлики в подготовката. Ето няколко полезни съвета.

  • Ако вие сте човекът, който ще има анален оргазъм
  • Не забравяйте, че е задължително да сте възбудени и да желаете да стимулирате зоната. Ако не се чувствате уверени, най-добре е да спрете и да опитате друг ден.
  • Отпускането е от ключово значение за избягване на ненужна болка. Ако сме напрегнати по време на полов контакт, анусът няма да се разшири.
  • Защитата е от първостепенно значение. Използването на презерватив помага да се избегне рискът от полово предавани болести и инфекции.
  • Прелюдната игра помага за постепенно увеличаване на възбудата. Преди да опитате пенетрация, оставете оралния секс и ръцете да бъдат главните герои.
  • Някои секс играчки, като тапи, могат да ви помогнат да се подготвите така, че стимулацията или проникването да не са болезнени.
  • Лубрикантът никога не е достатъчен. Анусът не се смазва сам, за разлика от вагината, така че не пестете.
  • Можете да си направите клизма, за да се чувствате по-удобно. Инцидентите са нормална част от аналния секс, но ако искате да ги избегнете, можете да се пречистите.
  • И накрая, оставете нещата да потекат и вървят с вашето собствено темпо. Не го правете заради партньора си, а за да изпитате нови начини за намиране на удоволствие.

Как да стимулираме аналната област?

Анусът и цялата област около него, както вътрешно, така и външно, са пълни с нервни окончания, които могат да бъдат стимулирани по различни начини. Сексуалността на всеки е различна, така че предпочитанията са различни.

Някои избират пръсти, други играчки, а някои се придържат към оралния секс. Просто слушайте партньора си и се опитайте да се уверите, че и двамата се наслаждавате максимално.

Анален оргазъм- перфектни пози

Въпреки че е вярно, че можете да заемете каквато позиция искате, когато правите секс, има някои, които улесняват проникването и намаляват естествения дискомфорт. Ако сте с партньора си, стоенето на ваша страна с повдигнат крак помага за улесняване на проникването, както и осигурява перфектен ъгъл за стимулиране на клитора или пениса.

Друга удобна позиция, която можете да опитате, е кучешкият стил. Едно от предимствата е, че можете едновременно да контролирате скоростта и дълбочината на проникване и ви дава свобода да използвате ръцете си върху други ерогенни зони.

Човешкото тяло е безкрайна машина за удоволствие, така че не се страхувайте да експериментирате анално, ако това е, което искате.

Източници: https://steptohealth.com/anal-orgasm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts