Американка свали 200 килограма и се омъжи за любовта на живота си! Вижте невероятната ѝ промяна – стъпка по стъпка

Хранителната зависимост – това е съвременният бич. На 34 години американката Ники Уебстър се смятала за истинска наркоманка. Храната била смисъл на живота й още от детството, когато достигнала 275 кг, ситуацията станала критична.
Ники не можела да се справя с апетита си. Не можела и да спазва диети – просто й липсвали воля и търпение. Можела да се успокои само от мазна, сладка и суперкалорична храна в големи количества.

Излишните килограми превърнали живота на Ники в ад. С течение на времето й станало трудно да става самостоятелно от леглото, да си вземе душ или да ходи. Наложило се да се премести при родителите си. Странното е, че те въобще не се притеснявали от нездравословното хранене на дъщеря си. Дори преустроили стълбата си, за да може да доставят храна за Ники до втория етаж.

„Тялото ми се превърна за мен в клетка. Постоянно нещо ме болеше, седях или лежах, лесно се уморявах, но просто не можех да спра да се тъпча и това беше непоносимо. Знаех, че килограмите ми постепенно ме убиват. Дори родната ми сестра Къртни забрани на децата си да се виждат с мен, за да не се травмира психиката ми от ужасяващия ми вид“, разказва Ники.

Преломният момент в живота на младата жена настъпил, когато била поканена да участва в телевизионното предаване „Моето тристакилограмово тяло“.

Ники решила да се подложи на операция по отстраняване на част от стомаха. Заедно с баща си Тери тя напуснала родния Арканзас и заминала за Тексас за консултация с доктор Назардан – специалист, занимаващ се с най-тежките случаи на затлъстяване.

По време на консултацията той съобщил на Ники, че тя трябва да отслабне самостоятелно с 20 килограма и едва тогава ще могат да й назначат операция. Ники била подложена на жестока диета и след три месеца била готова за поставяне на шънт в стомаха.

Всичко минало успешно и година след хирургичната процедура Ники успяла да свали 90 килограма!

За да закрепи резултата, тя започнала да посещава психотерапевт. Надямала се той да й помогне да разбере основната причина за пълнеенето и така да изкорени завинаги пристрастеността си към храната.

Но пътят й в промяната не спирал дотук. След като Ники успяла да свали 160 килограма, лекарите одобрили операция по отстраняване на излишната кожа. Така тя се избавила от още 25 килограма.

За съжаление трябвало да понесе още една операция, защото след отстраняването на кожата се стигнало до вътрешен кръвоизлив. За щастие, всичко минало успешно.

Когато гледаш тази симпатична жена, трудно може да повярваш, че преди няколко дни тя е била дебела и нещастна, тежейки почти 300 килограма.

Днес Ники тежи 90 килограма, следи какво яде и се чувства прекрасно.

Неотдавна героинята ни се почувствала наистина като в приказките, след като получила и предложение за брак.

Примерът на Ники доказва, че няма нищо по-силно от мотивацията, вярата и настойчивостта. Те могат да пречупят който и да е вреден навик или ленивост. Достатъчно е само да искаш!

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тези рокли изглеждат изумително, но когато камерата се спуска с 10 см по-надолу, дъхът ви ще спре

Тя изпратила по погрешка снимка от пробната на чужд мъж и така спасила семейството му